2777
2789
عنوان

بیاین عکس😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 160 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهش می کنم،ببینیدمگه مجازی نیست؟

مجازی هست ولی طوری سوال میده که اصلا نمیشه حلش کرد

امروز امتحان ریاضی داشتم با وجودی که خونده بودم ولی بازم سختتتت بود

💪🏻💪🏻
خداکنه وای وقتی چیزی بلد نیستم چطوری از پسش بر میام

می تونی،ببین هممون اولش یه چیزی می خونیم اولش خوب یادنمی گیریم هی تکرارمیشه،کم کم توذهن جامیفته،شماپشتکارت خوبه ازپسش برمیای👍

مجازی هست ولی طوری سوال میده که اصلا نمیشه حلش کرد امروز امتحان ریاضی داشتم با وجودی که خونده بودم ...

ببین نمی تونیدبادوستاتون دورهم جمع بشید،اگه تایمش کافی باشه می تونی ازکتابم استفاده کنی،نگران نباش حتما می تونی

می تونی،ببین هممون اولش یه چیزی می خونیم اولش خوب یادنمی گیریم هی تکرارمیشه،کم کم توذهن جامیفته،شماپ ...

خداکنه

فعلا من برن یکم بخوابم بعد درس بخونم

💪🏻💪🏻
ببین نمی تونیدبادوستاتون دورهم جمع بشید،اگه تایمش کافی باشه می تونی ازکتابم استفاده کنی،نگران نباش ح ...

چه دوستی😶همشون حسودن فقط بخاطر اینکه یکی از دبیرام از چهره من خوشش میاد و ازم تعریف میکنه و دوستام حرص میخورن 😂بخاطر همین بعضیاشون با من لجن

اصلا کمک‌ نمیکنن

💪🏻💪🏻
چه دوستی😶همشون حسودن فقط بخاطر اینکه یکی از دبیرام از چهره من خوشش میاد و ازم تعریف میکنه و دوستام ...

رفیقای منم خیلی باهام لج می کنن،می فهمم چی میگی،ولی اینوفهمیدم که هرکس باهام لج داره وحسادت می کنه واسه اینه که هی مخفیانه بامن رقابت می کنه ومیبازه😉آره بی خیال همشون