2777
2789
عنوان

شبایی شیفته شوهرم پدرشوهرم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 4642 بازدید | 130 پست
عاشق اینم شوهرم هر چندوقت بره جایی با خیال راحت خونه رو بسابم تو تنهایی روحیه مو تقویت کنم تا برمیگر ...

من ۴شب نیس توهفته شبا سخته که نباشه

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداحفظشون کنه خوش بحالت ایشالله همیشه اینجوری برات بمونن. 

دیگه ۵ساله عروسشونم پدرشوهرم خوبه باخواهرشوهرکوچیکم ولی بزرگی نگم برات😐😐😐

سه سال نرفتم اون وقت تازه عروس بودم دلم گرفته بود غریب بودم دعوتی خودشون بود عزیزم

یه روزی جواب کارشون رومیدن مطمین باش

چه خوبه هواتو دارن شوهرم ده ساله شیفت شبه در طول سال ده شب خونس تا حالا کسی یه تعارف نزده شب بیا خونمون تنها نباشی 

گر نداری دانش ترکیب رنگ 🌹 بین گلها زشت یا زیبا مکن/ خوب بودن شرط انسان بودن است❤ عیب را در این و آن پیدا مکن《مولانا》....همه زندگیم بچهام     
هاوالا من نوشتم چجوری نه بگم طرف نوشته من چکارکنم یا اومدی بگی اینا خوبن😐😐😐😐🥴🥴🥴

از اول تاپیکت و کامنتا بودم دیدم.... متاسفانه همه تاپیکا همینطوره یکی دو نفر میان وسط ....

حالا منم نظرمو بگم برای نه گفتن بهتره قبل از پدر شوهرت بیاد ینفر از خانواده خودتو بیاد خونتون یا یه دوستی که صمیمی هستین مثلا بگو که از شهرستان دارن میان نصف شبی میرسند گناه دارند خونه نباشم .

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
از الان خودتو درست کن چون خیلی از پدرشوهرا عروس دوست هستن و اگر حرکت ناجور بکنی خودتو بده میکنی فقط& ...

نه همسرم خیلی محتاط قربونش برم همیشه هر چیزی ناراحتم میکنه بهش میگم راحت حل میشه همه چیز😉😁😁

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تازه ناشکری هم میکنی؟😑😑😑

کجاناشکری میکنم؟میگم خونه خودم خواب میرم اینجا جابه جامیشم خواب نمیرم😐😐

پز.زیر.پوستی#   پز.دادن.کار.غلطی.است#  

خدابه بعضیاتون ذره ای تفکرو شعور بده که بفهمین پز نیس و نمیخوام برم توخونم راحتم توی این متن کجاشو پزمی بینی نمیدونم مجبورنیسی بایه حرفت دل کسیو بشکنی میتونی نظر ندی راهکارخواسم نه بخوای هشتگ بزاری😒