2777
2789
عنوان

مزاحمت یا خیانت شوهر؟

328 بازدید | 33 پست

سلام بیاین راهنماییم کنین لطفا 

ی نفر امروز واتساپ پیام داد من چون میدونستم مزاحمه بلاک کردم بعد اومده اس آم اس داده که ی چیزایی میدونم و فقط اومدم بگم بهت بهش گفتم بگو ی ساعته قسم جون مادرشو میخوره به کسی نگو برام بد میشه 

دوباره میخواستم بلاکش کنم 4 شماره آخر شوهرمو فرستاده میگه اینه شماره شوهرت 

هرچی هم میگم بگو چ میدونی گفت بعدا 

اینم بگم اولش پروفایل داشت اسمش هم زیرش بود

بعدش کلا پاک کرد اینا رو

آخر سر هم گفت بلاکم کن دارم میرم خونه خانمم میره تو گوشیم 

نمیدونم شوهرمو از کجا میشناسه و شماره منو از کجا آورده 

چ خاکی بریزم سرم 

باردارم استرس گرفتم دارم میمرم

نترس عزیزم انشالاه که چیزی نیست 

یعنی اینقدر بیکاری که الان داری امضای منو میخونی ‌. نخون امضامو عزیزم.بازم که داری میخونی . عجبااااااااا.میگم نخون الوووووو بازم ک داری میخونی .نخون بابا نخون اه 😑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط پیگیر شو ببین چی میگه ولی وقتی فهمیدی سعی کن اول مطمئن بشی

یعنی اینقدر بیکاری که الان داری امضای منو میخونی ‌. نخون امضامو عزیزم.بازم که داری میخونی . عجبااااااااا.میگم نخون الوووووو بازم ک داری میخونی .نخون بابا نخون اه 😑

نترسید خانم شماره شما و همسرتون رو از یه جایی گیر آورده میخواد اینجوری سر صحبت رو باز کنه سعی کنید جوابشو ندید کافیه چند تا جمله باهاش ردو بدل کنید همونو چماق میکنه برای آتو گرفتن از شما پیش شوهرتون و ادامه ماجرا ....

قضاوت کردن درمورد دیگران درواقع دعوت همان قضیه به زندگی خودمان است

اگه میخاست بگه که میگفت .شاید شوهرته میخاد امتحانت کنه .به نظرم کلا جوابشو نده ولش کن علکی زندگیتو به هم میریزه .الان بیاد بگه شوهرت خیانت کرده باور میکنی ؟از کجا معلوم حرفاش راسته .از همه جا بلاکش کن میخاد ارامشتو بگیره