2777
2789
عنوان

زن بابای پلید

272 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

من بابام ۸ ساله ازدواج کرده یه زن خیلی بد داره مامانم فوت کرده این خانوم همش هر چی میشه پای منو خواهرامو تو بحثا وسط میکشه حتی اگه بابام برای مصرف آب بهش تذکر بده میگه اون دوتا هم زیاد مصرف میکنن آب با اینکه حرفاش دروغه بابامم میدونه اما از عهدش برنمیاد 

همون اوایل ازدواجشون حتی قاب عکس مامان منو شکست اما الان تمام قسمای دروغشو به روح مامان  من میخوره یبارم به روش اوردم ک تو نباید قسم اسم کسیو بخوری که عکسشو شکستی ولی از رو نمیره 

انگیزه ی همه چیو ازم گرفته دست رو هر کاری میزارم سریع میره دنبال همون کار من ازمون ارشد ثبتنام کردم سریع رفت دانشگاه بدون کنکور ارشد ثبتنام کرد

حتی به لاغری منو خواهرم حسودیش میشه خیلی بده اصلا نمیتونم هیچ پیشرفتی بکنم روزای خوب جوونیم داره هدر میره کمکم کنید

یعنی ی ضرب المثل عربی هست میگه تلخ بخور تلخ بنوش ولی باآدم تلخ معاشرت نکن😔😔برات دعامیکنم که از سمت شما کور بشه وشمارو نبینه انشالله کاری به کارتون نداشته باشه وسرش گرم خودش باشه خدا مارو از شر ی همچین آدمایی حفظ کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روح مادرتون شاد عزیزم.

اجازه ندید زن باباتون مضخرف بگه.

وقتی حرف چرت و پرت زد یا پای شماو خواهرتون رو‌ وسط کشید دهنش رو سرویس کنید ،عین خودش رفتار کنید تا خودش رو‌جمع و جور کنه.

شما هم درستون رو ادامه بدید تا حدی که میتونید درس بخونید تا یه  شغل عالی داشته باشید و تنها برای خودتون زندگی کنین از شر اون هم راحت بشین . 

با خواهرت مستقل شید 

به بابام گفتم با یه مشاور حرف زدم و گفته بهتره تو دو تا واحد جدا زندگی کنید بابام بنده خدا عوض مسافرت رفتن اومد طبقه ی دوم ساخت که مثلا ماها بریم اونجا 

ولی انقدر این زنه دعوا راه انداخت گفت طبقه ی بالا حق منه من باید برم اونجا اینا این پایین بمونن انقدر دعوا کرد که بابام گفت ببخشید بچه ها من از عهده ی این بر نمیام ولی طبقه ی پایینم براتون بهتر میسازم و تغییرش میدم😔

یعنی ی ضرب المثل عربی هست میگه تلخ بخور تلخ بنوش ولی باآدم تلخ معاشرت نکن😔😔برات دعامیکنم که از سمت ...

انشالله  ممنون عزیزم...واقعا من ازش انتظاری ندارم که محبت کنه یا کارای ما رو بکنه چون بنظرم وظیفش نیس اما فقط میخام دست از سرمون برداره