شوهرم رشته جغرافیای سیاسی ثبت نام کرده کتابهای تربیت بدنی آسیب شناسی رو گرفته میگه میشه ویرایش کرد رشته ی ثبت نامی رو .بچه ها کی میشه ویرایش اطلاعات کرد
دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
[QUOTE=182770284]شوهرم رشته جغرافیای سیاسی ثبت نام کرده کتابهای تربیت بدنی آسیب شناسی رو گرفته میگه ...
تربیت بدنی حرکات اصلاحی .خودش ارشد فیزیولوژی ورزشی رو داره الان میخواد شاخه آسیب شناسی رو شرکت کنه
دوستان نی نی سایتی عزیز برام دعا کنید ۶ساله در انتظار بچه دار شدن هستم سه بار آی وی اف کردم یه بار آی یو آی لطفا با دلهای صافتون دعا کنید من باردار بشم و بچه های سالم و صالح خدا بهم بده
چون منم گرایش اسیب میخوام.. و تبریت بدنی از شناور بودن در کنکور در اومده
شوهرم ثبت نام اولیه جغرافیای سیاسی رو انتخاب کرده میگه گفتن ویرایش اطلاعات میشه رشته رو عوض کرد
اها..فکر کردم تازه ازمون بخان بدن از رشته دیگه ای گفتم نمیشه در حال حاضر.. موفق باشید
لیسانسش مهندسی کشتی هست