2777
2789
عنوان

یاامام حسین(ع)😞😞😞😞

118 بازدید | 19 پست

آقاجان شمارو به شش ماهت قسم میدم شفامو بده شما شفاعتم کن شما از خدا بخواه

آقا جان تنهام غریبم بی کسم

مادری ندارم که دردمو بهش بگم

پدری ندارم که غصمو بخوره

آقا جان به مادرت قسم میدم شفا بده آقا جانم😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام انشالله که حاجت روا بشید🤲🤲🤲🤲🤲 

براتون آیت الکرسی خوندم الان ام میرم یه دور تسبیح صلوات میفرستم 😘😘

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  
سلام انشالله که حاجت روا بشید🤲🤲🤲🤲🤲  براتون آیت الکرسی خوندم الان ام میرم یه دور تسبیح صلو ...

ممنونم عزیرم

توروخدا برام دعا کنید

خدا به پاکی بچه هام نگاه کنه و شفام بده

ممنونم عزیرم توروخدا برام دعا کنید خدا به پاکی بچه هام نگاه کنه و شفام بده

خواهش میکنم  انشالله که حاجت میگیرید خدا خیلی مهربونه راسی اگه میدونید چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس  رو بردارید غیر ممکن رو ممکن میکنه 

باز باران بی ترانه بی نوای عاشقانه خسته از مکر زمانه غافل از حتی رفاقت اشک هایی طبق  عادت روی دوش آدمیت میخورد بر بام خانه!!! خدایا بابت تمام داشته هایم تورا سپاس میگویم تویی که از هرگلی خوشبو ترو از هرنسیمی خنک تر و  وسیع تر به من نزدیکی حالا که امضا رو خوندی  میشه برای حاجتم سه تا توحید بخونی؟  

امام حسینم مهربونه

ان شالله پیش خدا واسطه میشه و بهتریناروبرات رقم میزنه😍💜💜💜💜

🐻🍕من//میبرم//این//بازیو//به//تنهایی🍕🐻🍭🍭🍭ماها،،،شیش،،،هیچ،،،جلوییم،،،چون،،،لپامون چال،،،داره🍭🍭🍭🤧🤤🤪🤪🤪💜
امام حسینم مهربونه ان شالله پیش خدا واسطه میشه و بهتریناروبرات رقم میزنه😍💜💜💜💜

خیلی صدا میکنم آقارو

اما گناهام زیاده روم سیاهه شاید صدامو نمیشنوه شاید باهام قهره😭😭😭😭😭😭😭😭😭