من عموم آمریکاست..من به سرم زده بدم اونجا ادامه تحصیلمو بدم نظرتون چیه؟...اخه این جا وضع مالی خوبی هم نداریم که من بتونم درس بخونم..بعدشم خیلی سخته اینجا...اونجا به نظرم جای پیشرفت بیشتره...خودم کار کنم و خرج تحصیلم و اونجا بدم...مستقل بشم و مدرک که گرفتم حالا برگردم...برم؟
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
چرا.. اخه مامانم میگه نرو و فلان...ولی من نمی خوام با احساسات آیندمو جلو ببرم
موقعیت ایران پیجیدست
خیلی پیچیده
فقط اگر یه کار و برنامه مشخص داری اینجا بمون
وگرنه برای یه زندگی عادی و نرمال اونجا قطعا راحتری
من سالها پیش موقعیتشو داشتم و نرفتم
تا اخر عمر حسرتشو خواهم خورد
بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست
فقط می خوام برا تحصیل برم..مدرک گرفتم فارق التحصیل شدم بیام
نمیدونم چه دلبستگی مگه به اینجا داری؟
شما برو واسه همون تحصیل بهت قول میدم بر نگردی
زندگیو اینده و پیشرفتتو فدای دلبستگی به خانواده نکن