2777
2789
عنوان

بیاید بگید

45 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها..

من عموم آمریکاست..من به سرم زده بدم اونجا ادامه تحصیلمو بدم نظرتون چیه؟...اخه این جا وضع مالی خوبی هم نداریم که من بتونم درس بخونم..بعدشم خیلی سخته اینجا...اونجا به نظرم جای پیشرفت بیشتره...خودم کار کنم و خرج تحصیلم و اونجا بدم...مستقل بشم و مدرک که گرفتم حالا برگردم...برم؟

سریع برو کلا فکر نکن

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا.. اخه مامانم میگه نرو و فلان...ولی من نمی خوام با احساسات آیندمو جلو ببرم

موقعیت ایران پیجیدست

خیلی پیچیده

فقط اگر یه کار و برنامه مشخص داری اینجا بمون

وگرنه برای یه زندگی عادی و نرمال اونجا قطعا راحتری 

من سالها پیش موقعیتشو داشتم و نرفتم

تا اخر عمر حسرتشو خواهم خورد

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    
موقعیت ایران پیجیدست خیلی پیچیده فقط اگر یه کار و برنامه مشخص داری اینجا بمون وگرنه برای یه زندگی ...

فقط می خوام برا تحصیل برم..مدرک گرفتم فارق التحصیل شدم بیام

فقط می خوام برا تحصیل برم..مدرک گرفتم فارق التحصیل شدم بیام

نمیدونم چه دلبستگی مگه به اینجا داری؟

شما برو واسه همون تحصیل بهت قول میدم بر نگردی

اخه خانوادم اینجان

منم خانوادم شیرازن خودم رشت

ماه اولش سخت بود 

الان 12سال میگذره 

با این که بچه اخرو و وابسته ای بودم 

زندگیو اینده و پیشرفتتو فدای دلبستگی به خانواده نکن

عزیزم پول اقامت می دونی چنده؟

نه متاسفانه از هیچ چیز جدیدی اطلاع ندارم