2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

133 بازدید | 6 پست

ازاول بگم راهنمایم کنید لطفأ نه قضاوت من مادر شوهرم عممه بعد تا قبل عید خیلی باهم خوب بودیم عید گفت میره ی شهر دیگه بچه‌اش میمونه خانه منم بااین که جام تنگه گفتم بفرستیشون خانه ما گفت نه دخترمو میبرم بعدش فردا شبش که خانه جاریم بودیم شوهرم گفت بچها و بفرس خانه ما مادرشوهرم گفت نمخاد بزار خانه باشه کس منت غذاشو سری ما نزاره درحالی که تاوقت دخترم دنیا نیومده بود روز مادر روز پدر خیلی کادو های گرون گرون براش میخریدم هر عید برا دختراش لباس عیدی میخریدم ولی الان خب نداریم خودشون میدونه قبل عید دخترم بستری شد شوهرم ازباباش  پول قرض کرد بعد دوباره وقتی میومدیم خانه خودمون شوهرم دوباره گفت بچها و میفرستی یا ما بریم پیششون مادرشوهرم میگه نه برین نه بیاددیروزم شوهرم زنگ زد که بچها و بیارم مامان باباش گفت نه ولی الان بااین که مادرشوهرم باجاری خوب نیست بچهاشو فرستاده اونجا امشب شوهرم هی گفت بریم به بچها سربزنم رفتیم هیچ کس خونه نیست همه شون رفته خانه جاریم خیلی ناراحت شدم نمیدونم من خیلی دل نازکم یارفتار مادر شوهرم بد بود درضمن شبی عیدی که خانه ما بودن خواهر شوهرم انگشترمو برداشت دستش کرد وقت رفتن مادرش گفت بزار گفت زن داداش عیدی بهم داده مادرش میگه زنداداشت کهنه هاشو بشما میده در حالی که دخترش بدون اجازه انگشتمو برداشت الانم خیلی ناراحتم به شوهرم بگم ازمامانش ناراحتم یا اصلأ بهش فک نکنم نمیدونم چیکار کنم شوهرم خیلی آوزون خانودشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷