2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گروه بزنیم بریم اونجا؟

اره خیلی خوبه،منم میخواستم یه تاپیک بزنم در همین رابطه،ادم درددل می‌کنه با غریبه ها سبک میشه ازشون راهکار میگیره،کمک کنندس

مذهبیونی که کاربری قبلیم و ترکوندین و احیانا از سر عقده کاربرای دیگه رو هم گزارش میزنید از خدا می‌خوام بزنه به کمرتون.آمین🙏
چندساله تو دوره عقد جدا شدم بااینکه دخترم ولی خب رابطه داشتیم الان یادش میوفتم دیوونه میشم خیلی احسا ...

من مثل شمام دیوونه شدم از بس غصه خوردم الانم دیگه دیدم تحمل ندارم شروع کردم به خوردن قرص اعصاب 

من‌که خوشحالم دارم‌طلاق میگیزم

منم خوشحالم مخصوصا اوایلش احساس پرنده هارو داشتم که سبک و راحت پرواز میکنن بعد گذشت زمان که خواستگار جدی نداشتم این فکرا زده سرم

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
من مثل شمام دیوونه شدم از بس غصه خوردم الانم دیگه دیدم تحمل ندارم شروع کردم به خوردن قرص اعصاب 

وای منم بدجور نیاز دارم به قرص اعصاب. شماهم به همین مسئله ای که گفتم فکرمیکنین؟ 

آرام باش!! الان سال 1499 هست و ما همه رفته ایم. پس هیچ چیز ارزش این همه دلهره و غم را ندارد. 
من خیلی ازیت شدم اصلا دیگه نمیخواهموازدواج کنم

ببین منم اوایلش همینجوری میگفتم حتی الانم حوصله ی این مسائل رو ندارم و سن و سالم هم بالا نیست ولی نمیشه که تا آخر عمر مجرد بمونی

وای منم اوایل همینو میگفتم😂الان دارم غصه ی نداشتن همون شوهر...رو میخورم 

نه هر شوهری ارزش غصه رو نداره. من خوشحالم از دست اون کثافت خلاص شدم