2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم الان ۳۰ سالمه مانتو شلوارم اکثرا رسمی هستن یعنی کت وشلوار یا برش های کتی با پارچه های رنگ تیره یا متوسط 

حرفمو تو دهنم مزه میکنم بعد میگم هرجایی هم اظهار نظر نمیکنم 

الته من الان یه مادرم با سابقه۱۱ سال همسر داری 

شاید خیلی ها تو این سن مجردن ورنگ های روشن میپوشن 

هرکس یه دیدی داره

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

با کلاس بودن چیزی نیست بشه تعیین کرد

ولی مهربون بودن کتاب خون بودن مراقب بقیه بودن (حالا بچه باشه حیوون باشه خانم یا اقای پیر باشه ) پشت سر کسی بد نگفتن زندگی کسی رو خراب نکردن دخالت نکردن  استقلال مالی داشتن 

به نظر من بهترین چیزاییه که یه ادم چه اقا چه خانم توی هررده ی سنی میتونه داشته باشه

درمورد پوشش هم باید بهت بگم هرجوری که خودت میپسندی و راحتی بپوش  همین که مرتب باشی و  تمیز کافیه اگه مذهبی هستی مطابق عقایدت اگه هم نیستی و راحت تر لباس میپوشی که تکلیف معلومه اما به عنوان یه پیشنهاد فقط میگم سعی کن لباس با رنگای شادتر انتخاب کنی🙂

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
با کلاس بودن چیزی نیست بشه تعیین کرد ولی مهربون بودن کتاب خون بودن مراقب بقیه بودن (حالا بچه باشه ح ...

دقیقا

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

من خودم ۲۹ سالمه 

ادم آرومیم 

کم حرفم 

ا۱لا با اقایون گرم نمیگیرم، خیلیم گارد نمیگیرم ، احترام نگه میدارم ک احترام خودمم حفظ شه ، رنگهای روشنو دوس دارم ، همیشه بیرون میرم عطر میزنم ، اهل دخالت تو زندگیه کسیم نیستم، ولی خیلی دوس دارم مفید باشم ، یعنی به دردی بخورم

یه عادته بدی ک دارم اینکه اعتماد ب نفسم پایینه