2777
2789
عنوان

موخوره

105 بازدید | 11 پست

سلام من راجع به موخوره سوال داشتم موهام کاملا طبیعین بدون هیچ رنگو دکلره ای ن سشوار میکشم ن اتو و چیزای داغ نرم کننده و ماسک مو هم میزنم اما پایین موهام موخوره نقطه ای سفید هست ک ی مقدارشو گرفتم اما موهامم اونقدر بلند نیستن ک دوباره بخوام 6 7 سانت ازشون کوتاه کنم نمیدونم بخاطر چی اینطوری شدن موهام

چون موهات خشک شدع 

نوک چینی کن 

ب اندازع چند سانت

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو آرایشگاه برات موخوره گیری کنه

یه روغن بادام تلخ بخر نیم ساعت قبل حموم بزن به ته موهات

قرص زینک هم بخور

منم حدود ۳ سال موخوره شدیددد داشتم الان خیلی بهتر شدن موهام

تو گوگل زده بخاطر اسیب شیمیایی ولی واسه من احتمالا بخاطر خشکیه ک شما میگی

ار 

نوک‌ چینی کن و ابرسان بزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

برو آرایشگاه برات موخوره گیری کنه یه روغن بادام تلخ بخر نیم ساعت قبل حموم بزن به ته موهات قرص زینک ...

مرسی عزیزم اره حتما روغنو میگیرم آرگان بهتره یا بادام تلخ؟ 

روغن نارگیل بزن به پایین موهات

یا سرم ابرسان 

موهات نمی خواد کوتاه کنی موخوره گیری کن اصلا از قدش کم نمیشه من امروز تقریبا دو ساعت نشستم شاید بالای 80 درصدشون گرفتم 

روشش خیلی راحت اگه ارایشگاه رفته باشی برای موخوره گیری نگاه کن به دستش یاد میگیری تو گوگل هم بزنی برات میاد 

من خودم امروز واسه خودم زدم

روغن نارگیل بزن به پایین موهات یا سرم ابرسان  موهات نمی خواد کوتاه کنی موخوره گیری کن اصلا از ...

اره اتفاقا امروز داشتم موخوره هارو میگرفتم ولی دیگ عصبی شدم هرچی کوتاه میکردم هنوز بود ولی روغن یا سرمو باید بخرم حتما