2821
2789
عنوان

پزشکی😐😐😐

208 بازدید | 8 پست

دوستان من از رشته پزشکی خوشم نمیاد ینی برام خیلی قابل احترامع و دوستش دارم اما خب اصلا با روحیاتم سازگار نیست من از بوی مطب و بیمارستان و کلا از دیدن افرادی ک کسالت دارن خوشم نمیاد اما همه فامیلام زنگ می‌زنن خانم دکتر دکتر. احساس میکنم دارم افسرده میگیرم همه ازم انتظار دارن....

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تو قرار نیست با نظر دیگران زندگی کنی،بعدشم پزشکی رتبه الکی هم نمیخواد همه تجربیا این حرفا رو تجربه م ...

میدونم رتبه الکی نمی خواد ولی اینم می‌دونم اگه بخوام می تونم ولی خب نمی خوام و همین طور میترسم ی مدت بعد ک طبق خواسته خودم بودم فک کنن پزشکی  خواستم و نتونستم و خب این حس بده به نظرم  ...

فامیلو  بنداز دور برو سمت چیزی ک دوست داری  چند سال دیگ ک از زندگیت راضی نیستی حرف کدومشون ...

نمی دونم  ک آخه میگن  باید باعث افتخار پدر و مادرت  شی و میترسم اگه دنبال علاقم برم اونا منو دوست نخواهند داشت و یا حداقل دیگه افتخار نمی کنن بهم اونقدری ک الان پزشکی پزشکی میکنن

نمی دونم  ک آخه میگن  باید باعث افتخار پدر و مادرت  شی و میترسم اگه دنبال علاقم برم ا ...

پدر مادرت جز خوشحالیت چیزی نمیخوان حتی اگه هم خودشون بخوان تو برو دنبال علاقت پزشکی رشته ای نیست ک بدون علاقه بتونی باهاش کنار بیای