2777
2789
عنوان

برادر شوهرم

379 بازدید | 20 پست

برای عید با خانواده ی نامزدم رفتیم مسافرت و حدودا دو روزی مسافرت بودیم...دوستان من میدونستم همسرم خانواده دوسته اما این دو روز یه چیزایی دیدم واقعا اذیت شدم...مثلا نامزد من علی رغم برادر شوهر بزرگم به شدت کمک میکرد ولی اون یا کنار خانومش بود یا کاری ب کارا نداشت...! حد عادیش مشکلی نداره اما یبار باور کنید کل سفره غذا رو در حالی که همه خانوما نشسته بودن نامزد من جمع کرد...واقعا چراااا! اینا انقدر ناراحتم نمیکنه از همه بدتر اینه که....چون طولانی نشه الان بقیشو میذارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا وقتی کارها رو رو دوش تو نزاره مشکلی نداره!!!

ولی مراقب باش بعدا همه کارهای خانواده رو رو دوشش نریزند!!!

کلا تو هر خانواده ای یکی هست که خرحمال همه می شه!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤

بچه های خواهرشوهرم و برادرشوهر بزرگم همش اویزون نامزد منن اونم با روی خوش نگهشون میداره!!! برادر شوهر کوچیکم ۱۲ سالشه دو دیقه نذاشت کنار هم باشیم همش کنار ما بود ...درحالی ک برادرشوهر بزرگم اصلا رو نمیداد و کنارخانومش باهم میچرخیدن...همش بخاطر رفتار هایی ک نامزذم میکنه انقدر بهشون رو میده که کودکستان دورمون میسازه‌....حتی یبار برادرشوهر بزرگم مسخره کرد گف هرچی میگید به داداش کوچیکمم بگید چون همش میاد ببینه چی میگید....بعد نامزدم گف هیچی بهش نگو عیب نداره😐من برعکس اصلا حوصله بچه ندارم ...خیلی خودمو کنترل کردم هیچی نگم ...دارم منفجر میشم...نامزدم خودشو برای خانوادش میکشه ...نمبدونم چیکنم...حق دارم ناراحت شم!

بچه های خواهرشوهرم و برادرشوهر بزرگم همش اویزون نامزد منن اونم با روی خوش نگهشون میداره!!! برادر شوه ...

خدا به دادت برسه صبر ایوب باید داشته باشی!!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤