2777
2789
عنوان

لباسشویی

49 بازدید | 8 پست

کدبانوهای جان

میگم پتو رو تو لباسشویی ۵کیلویی میشه شست؟یا خراب میکنه ماشینو؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

من لباسشوییم ۸کیلویی جرعت نمیکنم پتو بندازم😩

برای سلامتی تودلیم به صلوات مهمونم بکن خیرببینی❤خدایا بحق فاطمه زهرا نی نیمو سلامت بزار تو بغلم💕دخترقشنگم بیصبرانه منتظرم روی ماهتو ببوسم💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ💕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من قبلا مینداختم بعد یه مدت بلبرینگ ماشین خراب شد. تعمیر کار گفت اصلا نباید بندازی. البته یکنفره گلبافت مینداختم اونموقع. ولی الان ننینننیندازم. مسافرتیارو ميندازم 

نه توی ۵ کیلویی نمیشه پتو شست  خیلی فشار میاد به ماشین  من با ماشین ۷ کیلویی میشستم آسیب ...

اوکی ممنونم

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

عزیزم من قبلا مینداختم بعد یه مدت بلبرینگ ماشین خراب شد. تعمیر کار گفت اصلا نباید بندازی. البته یکنف ...

چ بد،باشه ممنون گلم

2790
2778
2791
2779
2792