2777
2789
عنوان

آب دهن 😂👀

765 بازدید | 37 پست

تا حالا واستون اتفاقات ضایع افتاده که با اب دهن باشه؟ 

مثلا اب دهنتون بریزه رو یکی و شما از خجالت اب بشید؟ 😂😂

یا مثلا با یکی که رو دربایسی دارین حین صحبت کردن اب دهنتون بپره تو گلوتونو  تپق بزنین و ....😂😂

شده ایا ؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😃😂😂😂

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بله بسیار تفم کردک اه

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤

تو خواب همش اب دهنم میپره گلوم😒بعد احساس خفگی میکنم و بلند میشم انقد سرفه میکنم که پاره شم😑

چیزی ک پاین شهر بهش میگن بی ناموسی... بالاشهر بهش میگن ازدواج سفید.. پول همه چیزو قشنگ میکنه 😏😏😎
من یبار آب دماغم ریخت رو دفترم بابام فک کرد دارم گریه میکنم😂

🤣🤣🤣

💕🌱برای‌سلامتی‌آقاامام‌زمان(عج)صلوات‌بفرستین🌱💕.                                                                                                                 ❤یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم❤