2821
2789
عنوان

خیلی حالم بد

98 بازدید | 4 پست

سلام خیلی ناراحتم دیشب مهمون داشتیم مهمون هامون تهرانی بودن دختراش ۲۴ و۲۷ سالشون بود  دختر ۲۴ ساله دختر خیلی مهربون و خوشگلی بود بعد با مامانم داشت داستان دوست پسرش تعریف میکرد الان دختراش میخوان بیان خونمون مامانم به بابام هم گفت الان ذهنیت بابام نسبت به اونا خراب شده و دوست ندارن ما با اونا بگردیم و اصلا نمیزارن من و خواهرم که ۱۹ و ۱۸ سالمون خودمون تا سرکوچه تنها بریم الان اینقدر ناراحتم نمیدونم چیکار کنم از یه طرفی اینها میخوان بیان میترسم کاری کنن که ابروم بره چیکار کنم بنظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم استرس دارم یه داداش دارم ۱۵ سالش هست اون تا ساعت ۱۱ شب بیرون باشه اشکال نداره ول یما اشکال دا ...

درکت میکنم 

ببین شما با مادرت منطقی و آروم صبحت کن که قانع بشه حساسیتش رو این موارد کم بشه  

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
درکت میکنم  ببین شما با مادرت منطقی و آروم صبحت کن که قانع بشه حساسیتش رو این موارد کم بشه&nbs ...

خواهرم یکم تند هست ولی نمیدونم چجوری بگم میخواستم بهش بگم که یعنی به دخترات اعتماد نداری که اینجوری فکر میکنی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز