2821
2789
عنوان

سفر به مشهد

191 بازدید | 20 پست

دوستان من قصد دارم ۲۵ اردیبهشت اگر خدا بخواد یه مسافرت برم مشهد ،میشه حدود دوماه بعد از دوز دوم واکسن کرونا ،به نظرتون کار درستیه این سفر؟؟یکم میترسم ،گذاشتم برا اون تایم ک دوز دومم زده باشم ولی باز یکم استرس دارم،ولی خیلی از لحاظ روحی داغون و خستم واقعا نیاز دارم به سفر

کجا واکسن میزنن؟ من نزدم چرا؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کادر درمانم

آهان برای افراد معمولی نمیزنن؟ 

لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرست مرسی 😍مشکلی ندارما ولی خیلی بچه دوس دارم از شهریور دارم انتظار میکشم، ولی شرایطم جوریه که اگه پسر باشه بهتره برامون ولی بازم هرچی خدا بخواد من راضیم، فقط سالم باشه ❤️❤️❤️❤️❤️صلوات بفرست مرسی ❤️❤️
رایگانه واکسنش?من مشهدم اینجا میگن کرونای انگلیسی اومده ترمینالو کامل بستن.چند دوره واکسن باید برنی?

برا کادر درمان رایگانه ،برا بقیه نمیدونم.بخوام بیام هوایی میام ،یعنی نیام ؟؟؟میترسم😬😬😬

برا کادر درمان رایگانه ،برا بقیه نمیدونم.بخوام بیام هوایی میام ،یعنی نیام ؟؟؟میترسم😬😬😬

هوایی بلیطش ۹۰۰هزاره دیشب مهمونامون میخواستن با هواپیما برگردن خیلی گرون بود.دوست داری بیایی بیا حرم دلت وامیشه ولی ماسک بزنی و..

هوایی بلیطش ۹۰۰هزاره دیشب مهمونامون میخواستن با هواپیما برگردن خیلی گرون بود.دوست داری بیایی بیا حرم ...

اره گرون شده ولی چیکار کنم خیلی داغونم ،کار کردن تو این شرایط واقعا ادمو نابود میکنه ،اره بیامم رعایت میکنم ماسک میزنم