2777
2789

دخترم ۳سال و۵ماهشه بشدت ترسوواسترسی هست از فیلم تی وی یشب ترسید الان شده لکنت ....از همچی میترسه یمدت فلش گذاشتم توی قطع بود الان دیشب رفتم خونه بابام نمیزاره هیچکس روشن کنه مثل فرفره میدوه تو اتاق جیغ میزنه همون شبکه پویا هم اکثر برنامه هاش میترسه من چکارکنم خوارشدم ازدستش مثلا الان شبکه نسیم تموم شد یه برنامه شوتبال دویده مامان بعدش چی میخاد بزاره بخدا دیگه کم آوردم نگین تی وی قطع کن خونه من نبینه جای دیگه دید چی دوباره ترس ....از سگ از گربه اصلا عادی نیست فوبیا بیشتر داره خدایا چرا این بچه عادی نیست 

خدایا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

براش یه سگ گوگولی بخر تا با ترسش روبه رو شه یا همین جور چیا

مثلا از آمپول میترسه براش توضیح بده که اگه بدون لباس گرم بیرون بری سرمابخوری آمپول میزنند اما اگه لباس گرم بپوشی چیزی نمیشه  

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

هرراهی میرم یچی پیدا میکنه برای ترسیدن بشدتم وراجه هرچی میپرسه جواب میدی دوباره یچی دیگه تا کلافت نکنه ول نمی کنه 

الان نشسته ململ میبینه یجوری نگاه میکنه انگار دنبال دلیلی برای ترسیدن میگرده کلافم کرده وقتی لکنت میکنه میخام سرم بزنم دیوار

خدایا ممنونم
براش یه سگ گوگولی بخر تا با ترسش روبه رو شه یا همین جور چیا مثلا از آمپول میترسه براش توضیح بده که ...

از سگ میترسه مردم تا قانعش کردم سگ کاری به آدم نداره لکنت داره ترس بدترین چیزه

خدایا ممنونم

نگاه من یکاری میکردم . اینکه میترسید اصلا بهش نمیگفتم ترس نداره و ازین حرفا.حتی باباش گاهی با اون هیولاهای تخیلی دخترم میجنگید مثلا و شکستشون میداد.

بعد هم روانشناس گفت حتما روزی دوتا نیم ساعت باهاش بازی کن. یکی صبح یکی عصر. تو این دوتا تایم گوشی و تیوی و همه چیزو بذار کنار و کل توجهت برای بچه باشه. 

روزی یه تایم جدا هم بذار برای کثیف بازی. 

مثلا تو حمامیا حیاط یا تراس بهش رنگ‌بده یا خاک یا خمیر. بذار هرکااااار خواست بکنه. هرچی کثیف کاری کرد هیچی نگو.‌

حالامن گاهی خاک میدادم ولی بیشتر تو حمام براش با شامپو کف زیاد درست می کرد با یه تشت آب و چندتا وسیله بازی میکرد.‌

اینطوری استرس هاشونو تخلیه می کنند. 

دختر من با این کارا شکر خدا خوب شد

نگاه من یکاری میکردم . اینکه میترسید اصلا بهش نمیگفتم ترس نداره و ازین حرفا.حتی باباش گاهی با اون هی ...

همه این کارو کردم دخترمن تا ته شامپو رو درنیاره ول نمی کنه 

خدایا ممنونم
همه این کارو کردم دخترمن تا ته شامپو رو درنیاره ول نمی کنه 

یعنی مرتب تایم بازیو هرروزدارید با هم؟ 

چندوقته؟ 

نگاه باید هرروزی بازی کنی باهاش ها. 

کثیف بازیم به صورت جدا باید هرروز باشه

یعنی مرتب تایم بازیو هرروزدارید با هم؟  چندوقته؟  نگاه باید هرروزی بازی کنی باهاش ها.&nb ...

کثیف بازی مرتب نه ولی بازی آره۵ماهه درگیرم با ترس و لکنتش

خدایا ممنونم
از سگ میترسه مردم تا قانعش کردم سگ کاری به آدم نداره لکنت داره ترس بدترین چیزه

یه سگ گوگولی بگیر بانمک باشه خودت تآ یه هفته مواظبش باش باهاش دوست میشه ترسش میریزه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭