2821
2789
عنوان

رانندگی

244 بازدید | 20 پست

من وسط های ماه آذر گواهینامه گرفتم ولی نمیدونم چرا همچنان استرس تو وجودم هست موقع رانندگی.

با اینکه تسلط کامل به کلاج دارم و توی شهر واقعا خوب رانندگی میکنم ...اما هنوز  مشکل دارم 

از اتوبان و جاده و.....واقعا میترسم

کلا از سرعت ماشین میترسم

نهایت سرعتی هم که میرم60هست😔

همیشه از لاین کندرو میرم...

سبقت نمیتونم بگیرم😔

کلا همش دوست دارم داخل شهر و توی ترافیک باشم

یعنی میشه منم راننده بشم؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ها عزیزوم 

الانم زوده بخوای بیشتر بری 

باید بیشتر رانندگی خوب خوب ترست بریزه مسلط بشی به سرعت بالا 

یه دختر جیگولوی مهربون که عاشق حیوانات و طبیعت و یوگا و کتابه. با من بنفش باشین💜. خدای مهربونم بابت همه نعمتات شکر😍🙏

باید بر ترست غلبه کنی و چند بار توی اتوبان و ..و رانندگی کنی بعدش بهتر میشی هر چند شخصی هم باید موقع رانندگی تو این مکان ها پیشت باشه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

به مرور بهتر میشی طبیعیه 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
ها عزیزوم  الانم زوده بخوای بیشتر بری  باید بیشتر رانندگی خوب خوب ترست بریزه مسلط بشی به ...

والا به خدا از مرداد پارسال دارم کلاس میرم و تمرین میکنم

از تمرین کردن خسته شدم

خب اولشه هنوز یه سال هم نشده طبیعیه این استرسا

بذار حداقل یک سال بگذره کم کم درست میشی

ولی خب پشت فرمون حتما بشین از اتوبان هم نترس باید هی بری تا ترست بریزه

بعد چند وقت به یه جایی میرسی که زیر ۸۰ تا نمیتونی بری حوصلت سر میره😂

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
2790
2823
2791
2779
2792