به عنوان کسی با تجربه مشابه میگم نگه دار من اشتباه کردم سقط کردم تا ۵ سال نخواستم بعد به راحتی باردار شدم ۹ ماه خوش سپری کردم پسرم به دنیا اومد و روز بعد فوت شد پسر سالم با عفونت ناچیز ریه الان پر از حسرتم حسرت مادر شدن سه ماهه اقدام کردم باردار نمیشم غم پسرم از یه طرف غم مادر نشدنم از طرف دیگه همش میگم شاید به خاطر اون اشتباهی بوده که کردم
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
نمیدونم خب چجور به خانواده هابگیم اون هاهزارتاحرف میزنن بهمون
بزنن دوروز حرف میزنن تموم میشه میره بعدا هیچ کس به این فکر نمیکنه که وای تو زمان عقدت باردار شدی بیخیال زندگیتو کن به هدیه قشنگ خدا خوشامد بگو اگه خب باردار نبودی من که موافق زود بچه دار شدن نبستم میگفتم دو، سال تفریح کن بعد بچه دار شو ولی الان بارداری مسئولیت کاری که کردیو بپذیر و شاد باش بابتش حتما خیرت تو این بوده
میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا❤️
الان در ارزوی بچم ولی خدا بهم نمیده اگرم میده زود میگیره هرشب به کاری که کردم فکر میکنم اگه بدونی چقدر گریه کردم چقدر حرف شنیدم ازینو اون البته من خودم نمیخواستم سقط کنم شوهرم اصرار کرد سقط کنم