2777
2789
عنوان

اضطراب

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 22 پست
آره

اضطراب از بچگی با من بوده بخاطر شرایط زندگیم ولی یکی از فامیلای نزدیکمون یدفعه سرطان روده گرفت و شیمی درمانی کرد و .....و متاسفانه فوت شد...از اونجا اضطرابم زیاد شد 

یعنی قرص ها هیچ تاثیری ندارن برات؟ من هنوز نرفتم پیش روانپزشک 

چرا وقتی قرص میخورم حالم خوبه و استرس نباشه نمیخورم دوباره عامل استرس بیاد سراغم حالم بد میشه و میخورم 

به خودت و زیباییت اهمیت بده وگرنه لابه لای زندگی از بین میری و هیچکس نمیفهمه ..............

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اضطراب از بچگی با من بوده بخاطر شرایط زندگیم ولی یکی از فامیلای نزدیکمون یدفعه سرطان روده گرفت و شیم ...

ای وای حق داری پس

ببین باید سعی کنی به آرامش برسی از آرام سازی سبک زندگیت شروع کن اصلااااا بیخود نیست

الوورا برای بدن خوبه پاکسازی از سموم عالیه محدود مصرف بشه  ولی برای اعصاب خوب نیست 

سیب به نارنج بهارنارنج نعنا ریحان گلاب و ....

مدام مصرف کنید سرچ کنید یا متخصص طب سنتی مراجعه کنید

سرکه و ترشی اصلا استفاده نکنید خیارکوجه خیلی کم ادویه کم مصرف کنید 

نذر صدقه دعا عالیه انی جواب نمیده ولی به ارامی پاک کننده گناهان یا کارما هست که باعث این مشکل شده 

باید بری پیش مشاور یا روات درمان

روان پزشک قرص میده

نه تو میمانی و نه اندوه  ونه هیچ یک از مـــردم این ابادی       به حباب نگران لب یک رود قسم🌞و به کوتاهی  ان لحظه شادی که گذشت⬅غصه هم خواهد رفت...انچنانی که فقط خاطره ای ماند💭 لحظه ها عریانند👖به تن لحظه خود جامه انده مپوشان هرگز  تو به ایینه?!نـــه!ایینه به تو خیره شده است   وو اگر خنده کنی اوبه تو خواهد خندید  و اگر بغض کنی...  اه از ایینه دنیا که چه ها خواهد کرد....       سلام بر تو دووووست خلم   .ببخشید!یعنی دوست گلم✌🌸امیدم اول به خدا بعدش به ماااادرمه تو زندگی.امیداوارم حال دلت به شیرییینی شوکولات شیرییین باشه❤عضو گروه آبــــــی 💙سرگروه:@آسنات99 😍💙وزن اولیه :60 قد:166 💙وزن فعلی:60 💙هدف اول :58💙هدف دوم:56💙هدف سوم:54💙هدف اخـــــر 52😍💙     چشم وا کنم شدم باربی خوش هیکللللل😍💙من میتونم..💪

من حملات پانیک داشتم الان هم دارم ولی خیلی کم شده بدون دکتر و قرص خودم با قرآن و نماز و توکل به خدا خودم رو درمان میکنم و آرامش میدم به خودم .ذهن شما در اختیار خودت هست ذهنت رو باز بزار و مطمعن باش بیماریه روحی رو از طریق ذهن و افکارت میتونی کنترل کنی