2777
2789
عنوان

نماز نخوندن

791 بازدید | 35 پست

🙏🙏🙏نماز در قران

🧐🧐🧐ایا در قران ایه ای راجع به نماز وجود دارد؟؟؟!!

😳😳😳شاید تعجب کنیم اگر بدانیم که در قران کریم 1000 ایه مستقیم وغیر مستقیم به مبحث نماز پرداخته اند. در حقیقت یک ششم ایات قران در مورد نماز است . ودر 60 ایه از این 1000 ایه مستقیما عبارت 

اقمیوالصلوه(نماز را به پا دارید ) به کار رفته است. 

👂👂👂   اگر شخصی از شما بخواهد کار ی برایش انجام دهید وبرای تاکید ان را مثلا 4 یا 5 بار تکرار کند شما متوجه خواهید شد که مسئله مهم هست

👀👀👀توجه کنید که خدا 60 بار از ما خواسته کاری را انجام دهیم پس چه اندازه میتواند مهم باشد؟؟؟؟!!!!😰😰😰😰😰

🙏🙏🙏اننی انا الله لا اله الا انا فاعبدنی واقم الصلاه لذکری

خدای  یکتا من هستم هیچ خدایی جز من نیست پس مرا بپرست و تا مرا یاد کنی نماز بگزار

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شیوه عبادت رو از طریق پیامبران به مردم آموزش میدن 

اگه تأکید رو همون شیوه بود به نظرم تو قرآن اون روش ذکر میشد

این همه جانم فدا جانم فدا کردین کاش حداقل دو روز ازش دفاع میکردین🥲

✨﷽

⛔️انسان با انجام گناه فیلترهایے بین

خود و خدا ایجاد میکند !

گناهانے که مانع استجابت دعا هستن و

راه انسان به خدا رو ناهموار میکنن

و اما " نـــــماز " بهترین ف یل ت ر شکن دنیاست!

خـــــدا این فی لت ر شکن را امضا و مهر کرده است

خصوصیت مهم این ف یل تر شک ن این است که مانع انجام گناه مے شود و رشد و کمال انسان را سرعت مے بخشد.

✔اگر باور ندارید این آیه را بخوانید

" اِنَ الصَلاة تَنهےٰ عَنِ الفَحشا وَ المُنکَر "

🌷"بدرستے که نماز انسان را از 

فساد و فحشاء باز مے دارد "🌷

#عنکبوت_آيه۴۴

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
منم نمیخونم وقتی به خواسته هامون نمیرسیم چرا بخونم خیلی هم خوشبخت و راحتم 

سخت در اشتباهی

خدا خالق و پروردگار ماست ، ما عقل و احساسمون نمیتونه عظمت خدا رو درک کنه و باید بپذیریم ما در مقابل خدا کوچک و ناتوان و نیازمندیم ، پس روش عبادت رو خدا تعیین میکنه و ما اگه عاقل باشیم اطاعت میکنیم 

اینکه ما بگیم خدا رو به روش خودم عبادت میکنم و خدا اصلا به این نمازهای ما نگاهم نمیکنه چیزی جز تکبر و گردنکشی در مقابل معبود نیست و عاقبت دست خالی و متضرر خواهیم شد 

اگه تأکید رو همون شیوه بود به نظرم تو قرآن اون روش ذکر میشد

میدونی مدل قرآن اینجوری نیست بیشتر هدف تأثیر روی قلب انسانهاست و هدایت انسانها در مسیر درستش

و اینکه نماز و مسائل مربوط به اون انقدر زیاد میشن ک اگه قرار بود خدا همشو ذکر میکرد کتاب قطوری میشد ک کسی اونو نمیخوند

ولی از طریق جبریل به پیامبر آموزش داده شد

پیامبرا مثل معلم هستن و  بخشی از هدایت رو تکمیل میکنن یعنی مثلا مردم به چشم طرز نماز خوندن رو یاد میگیرن