2777
2789
عنوان

نظرتون؟

75 بازدید | 8 پست

سلام به خانومیای گل، سال نوی همگی مبارک

بچه ها ی چیزی مدتیه ذهنمو درگیر کرده

ی پسری تو آشناهامون هست که خیلی وقتا بهم پیام میده دردو دل میکنه و یا از موقعیت شغلیش میگه

دفعه اخر که دیدمش همش دستمو میگرفت من معدب میشدم ولی تا امروز چیزی بهم نگفته 

شما جای من بودین چه فکری راجع بهش میکردین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

اول اینکه چن سالتونه 

دوم اینکه هر چقدرم اپن باشین دلیلی نداره الکی دستتو بگیره😐😐😐😐😐

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
بزن تو برجکش و قطع رابطه کن شر میشه برات مخصوصا اینکه فامیلم هست دیدم که میگممم ‌البته اگه آتو نداده ...

فامیل نیست 

آشناست ... نمیتونم نسبتشو بگم چون میترسم ی روزی اینجا رو ببینه بخونه ولی آشنای خانوادگی نیست 

بگو رابطمون بی هدف دیگه نمیخام ادامه بدم چون بازنده میدان تو میشی اون وسط نه اون 

چه جمله قشنگی ...

من اصلا باهاش صمیمی نیستم ولی باهاش خوب بودم به خاطر همین دیروز از کاراش تعجب کردم میخواستم بدونم اگه دفعه بعد بازم تکرار کرد چیکار کنم