2777
2789
عنوان

حالت بد روحی

134 بازدید | 5 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد الان حدودا نزدیک ۱ سال و خورده ای هست که من بعد از اتمام دانشگاهم توی خونه موندم چون نتونستم فعلا کار مناسب پیدا کنم.

و اون اویل مثلا یک مدتی کتاب میخوندم و فیلم میدیدم و یکم ورزش میکردم ، ولی الان اصلا اعصاب هیچکدوم از این کارهارو دیگه ندارم.

بعد الان یه مدتیه که یه مقدار احساس بدی به زندگی پیدا کردم و از صبح که بلند میشم کلا خیلی خلق و خوی بدی دارم و اصلا حتی کسی رو ندارم که مثلا باهاش بخوام برم بیرون یا برم یه تفریحی جایی چون مادرمم یه مدتیه که خیلی از نظر جسمی مریض شده و اصلا طوری نیست که مثلا با من بتونه بیاد بیرون.

بعد الان اصلا خیلی از نظر روحی حال خوبی ندارم و خیلی شدید احساس کلافگی و خستگی بهم دست میده و یک مقداری هم عصبی شدم.

ینی مثلا سه روز حالم خوبه و روز چهارم یهو شدید عصبی میشم و با یکی از اعضای خونه بحثم میشه و اصلا هم دست خودم نیست.

شما اگر جای من بودین چطور یکم حال روحیتون رو بهتر میکردین ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بخاطر کرونا سر کار نمیرم چند ماهه . همش خونم همین حال ترو دارم از تنهایی و خونه نشینی حال خیلی ...

اخه من خودم خیلی قبلا هم از نظر روحی ادم شادی نبودم

من احساس میکنم نسبت به دیگران که توی خونه موندن و حالشون بد شده ، برای من خیلی شدید تره

ینی کاملا خودم متوجه میشم

گلم شما کارتون میشه بپرسم چی بوده،

من پلیس بعلاوه ۱۰ کارمند بودم حدودا ۱۰ سال کار کردم از چن ماه پیش چون بخاطر کرونا خیلی از اقوامم فو ...

دقیقاااا کمک خاصی نمیکنه

فقط ادم رو خسته میکنه و فرصت افکار اضافی رو نمیده