2777
2789
عنوان

واسم مهمه ...

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 23 پست

اولا زندگی گذشته اش بخودش مربوطه ولی مهم اینه که الان باتو  در مرحله صداقت هست و شناخت از هم دارید و هدفتون چقدر درالویت هست برای  متعهد بودن نسبت بهم.‌و کاری بگذشته خود نداشته باشید مهم الانه که ببینی واقعا پایبند هست به موضوعاتتون برای اینده تون.‌

خوب بیان خواستگاری  مشکلی نیست مهم شناخت درست از همدیگه است بین خودت وخودش. وگرنه خواستگاری رفتن که  نشونه خواستن عمیق نیست ! هرفهاتون رو مشخص کنید و ببینید در چه چیزهای اشتراک نظر دارید  واگر جاهایی ندارید میتونید با اون موضوع کنار بیایبد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چیزای خلاصه ای و سعی کردم تعریف کنم براتون  حالا لطفا بهم بگید  میشه ادم چند سال با ی ...

اره دیگه ، مشخصه دختره خیلی نچسبه... معمولا پسرا ازین مدل دخترا خوششون نمیاد. خیالت راحت

[QUOTE=182691469] بازی که با اون دختر کرده ایشون .کلا شخصیتشون بازیگری رو دارن. پس در کل ارتباط گیریشون این بازیگری همیشه هست. اخطار  حسابش کن. ادما با ادما اشنا میشن وبعد خیلی  منطقی جدا میشن ولی بازی نمیکنن . شکل صحیح رو برات نوشتم ولی ایشون از شیوه بازی  خاتمه داده . ودر بازی  روحیه شخص بازنده برای شخص برنده  مهم نیست. که اینم اخطاره.  

خوب بیان خواستگاری  مشکلی نیست مهم شناخت درست از همدیگه است بین خودت وخودش. وگرنه خواستگاری رفت ...

اخه همینطور که رابطه ی چند ساله ی ما با خواست خودش داره به ازدواج نزدیک میشه اونم میتونست بشه 

[QUOTE=182691469] بازی که با اون دختر کرده ایشون .کلا شخصیتشون بازیگری رو دارن. پس در کل ارتباط گیری ...

نه اخه از اولم گفته بوده بهش نمی خوامت رابطه ی نزدیک تر هم خود دختره خواسته 

نمیدونم والا اخه من با این ادم هستم 

یه ساله دستمم نگرفت 

اولین بارم که دستمو گرفت اجازه گرفت 

بهرحال سعی کنید درمرحله شناخت زود دل نبندید  و بهتر همدیگه رو اول بشناسید وقتی رابطه احساسی بشه  همه چیز برپایه احساسات شکل میگیره و منطق حاکم نیست وشناختی هم که باید صورت بگیره نمیگیره. درهرحال  تلاشتو بذار برای شناختن .