2777
2789
عنوان

یه دختر به شوهرم پیام داد دیروز

466 بازدید | 23 پست

بچه ها شوهر من خیلی پسر مثبت و سالمیه

گوشیش و همه چیزش رو میزاره و میره

خیلی قدیمها از سر کنجکاوی رفتم تو گوشیش

اسم یکی دوتا دختر رو دیدم،اما مشخص بود از دوستها و همکلاسیهای قبل ازدواجن 

و اتفاقی پاکشون نکرده

دیروز یهو یکی از همونها پیام داد بهش

که فلان فایل رو میفرستم واست،فقط فردا به دستت میرسه

زد زیرش که نمیشناسم و ...

منم چون خونه ما بودیم نتونستم خیلی گیر بدم

البته هرچقدر گفت تهمت زدی زیر بار نرفتم

بعد دو ساعت نشون داد که بهش گفته اشتباه گرفتین و من نمیشناسمتون

انگار من خرم نمیفهمم طبیعی کرده

حالا چطور بتونم امار بیشتر در بیارم

فقط شماره دختر رو دارم

پیگیری میکنی نقطع ضعفت دستش میاد 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با خودش خوبم می خوام یواشکی بفهمم به نظرم مشکوک بود

بنظرم اگ خورده شیشه داشته باش گوشیش نمیزاره بره

این بار بردار چک کن

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

چرا باید بخاطر یه فایل به همسرتون بی اعتماد شید؟  خب دختر باشه مگه چیه؟  مورد کاری بود ...

دلیل بی اعتمادیم مخفی کردنش بود

من که میدونم مدتهاس شمارش رو داره

ولی گفت نمیشناسم و ...

خب راحت میگفت از دوستهای قدیممه

بعدشم یواشکی رفت تو دستشویی به پیام دادن

تو بودی شک نمیکردی؟