2777
2789
عنوان

بوی بد ماهی فاسد .... واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 72204 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالت میکشم ب مادرم بگم

خجالت نكش منم دوران راهنمايي سوزش شديد داشتم خجالت كشيدم نگفتم هنوز كه هنوزه از شرش تموم نشدم حتماااا به مادرت يگو

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

برو دکتر معاینت نمیکنه نترس

با دوستت برو 

عفونت داری اول باید درمان کنی بعد دیگه مراقب باش لباس زیر خیس نپوش 

لباساتو جدا از بقیه لباسها بشور تو آفتاب خشک کن یا اتو بکش 

لباس زیر یا شلوار جنس نخی بپوش 

نایلونی و تنگ نپوش

گاهی سعی کن تونستی دامن بلند بپوش بدون شورت که هوا گردش داشته باشه 

الانم دارو خوراکی نخور خودسرانه پماد واژینالم که دختری نمیتونی استفاده کنی دکتر بری بهتره 

در این موارد خجالتیم اصلا روم نمیشه

چه   بد

این  ی مشکله  حتما  باید بری دکتر

اصلا خجالت نکش ومشکلتو بگو

این  ی امر طبیعیه   واسه همه پیش میاد تو زندگیشون  هر کسی حداقل یک بار رو عفونت گرفته

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
برو دکتر معاینت نمیکنه نترس با دوستت برو  عفونت داری اول باید درمان کنی بعد دیگه مراقب باش لب ...

خانوادم سخت گیرن بدون خودشون نمیتونم برم 

حاالا چندروز دیگ ب مامانم اگه تونسم میگم 

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

عفونته برو دکترخوب میشی

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
شایدم برای بلوغه 

چنساله یادم میاد ترشح حدود ۳ سال پیشه تقریبا بوی بدش ی مدتیه

کاربری ب من داده شده 😊 ۱۵ سالمه نپرسین و حمله نکنین...😐اشک ها کلماتی هستند که قلب نمی تواند آنها را بگویدمُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون                     من دختریم ک هیچکس از غم و ناراحتیم خبر نداره و‌هیچکس گریمو ندیده   

شورتتو تند تند عوض کن دیگه خودتم با صابون نشور.شورتاتو با تاید دستی و آبگرم بشور و پماد ان ان بزن به واژنت و قرص اموکسی سیلین هم بخور

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بی‌تجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂                                            

😔😔😔فدات شم .شما مشکلت خیلی هاده باید بری پیش متخصص زنان .برات دارو تجویز میکنه میخوری خوب میشی دستوراتم‌ بهت میگه .سه نوع التهاب داریم.ویروسی .قارچی .انگلی .ببخشیداترشحاتت کفم میکنه

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

عزیزم برو دکتر اگ فکر میکنی طبیعی نیست

شورت نپوش یه مدت، شورتاتو ک میشوری حتما بزار آفتاب بخوره و از شورت نخی استفاده کن. خودتو خشک نگه دار و تمیز

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..