2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 19 پست
قول ازدواج داده بود ولی شرایطش رو نداشت، بعد اون موقعا خیلی خوب بود الان یکیو دیده مثل همون اول منه، ...

دروغ گفته خواسته بمونی باهاش

کلا لاشیه

ولی تو نباید گول میخوردی تحقیق میکردی

با ذات پسرا اشنا میشدی

مطمعن باش یکی مثل خودش گیرش میات

دروغ گفته خواسته بمونی باهاش کلا لاشیه ولی تو نباید گول میخوردی تحقیق میکردی با ذات پسرا اشنا میش ...

من تاحالا پسر ندیده بودم💔 با هیچ پسری هیچ ارتباطی نداشتم، آخرم همینو زد تو سرم که چون تاحالا رابطه نداشتی الان اینی چی داری؟💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تاحالا پسر ندیده بودم💔 با هیچ پسری هیچ ارتباطی نداشتم، آخرم همینو زد تو سرم که چون تاحالا رابطه ...

تو خودتم یکم لغزیدی اره درکت میکنم ولی کلا ازدواح هم باهاش بکنی بعد همه اینارو میزنه تو سرت

همین بهتر ک رفت

تو خودتم یکم لغزیدی اره درکت میکنم ولی کلا ازدواح هم باهاش بکنی بعد همه اینارو میزنه تو سرت همین به ...

میدونم دوسش داشتم، فکر میکردم با بقیه فرق داره، قشنگ حرف میزد بعد پسری هم بود که تفکرات اروپایی داره فکر نمی‌کردم ی روز همچین کنه💔 حتی میگفت ی پسره ی دختررو باردار کرده ولش کرده ولی اگه من جای اون بودم پای دختره میموندم. نمیگم نمیمونه ولی وقتی یکی دیگه رو دیده که مثل اولای من بوده بعد منو یادش رفته😞 خیلی بده، دلم میخواد خودکشی کنم

میدونم دوسش داشتم، فکر میکردم با بقیه فرق داره، قشنگ حرف میزد بعد پسری هم بود که تفکرات اروپایی داره ...

فک‌کنم دوست پسره منه 😂😂قشنگ این حرفاشه منم میدونم دروغ میگه...

عزیزم هیچ پسری با بقیه فرق نداره ...همشون مث همن 😉