بچه ها یه چیزی، اگه ی پسری ی مدت پیگیر ی دختری باشه که باهاش رابطه برقرار کنه بعد دختره چون تاحالا با کسی نبوده محل اینا نزاره بعد اینکه خیلی دیگه پا پیچ شد قبول کنه باهم آشنا شن ولی ی حد و حریمی رو حفظ کنن، ولی بعد 1 سال یسری چیزا مثل بغل کردنو این چیزا پسره ازش بخواد اونم اول قبول نکنه باهاش بحث کنه و اینا بعد قبول کنه، بعدا به یسری جاها بکشه، حدود دو سال، بعد پسره بیاد ی روز بگه دختر باید پاک باشه منم تازه به این رسیدم، بگه برای پسر این جذابیت داره، که تشنه اش بشن، چون کس دیگه رو دیده، بعد با اون دختره سرد شه و محل نزاره بگه اصن تو چی داری؟😞 اگه ی روز بره بنظرتون پشیمون میشه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو خودتم یکم لغزیدی اره درکت میکنم ولی کلا ازدواح هم باهاش بکنی بعد همه اینارو میزنه تو سرت همین به ...
میدونم دوسش داشتم، فکر میکردم با بقیه فرق داره، قشنگ حرف میزد بعد پسری هم بود که تفکرات اروپایی داره فکر نمیکردم ی روز همچین کنه💔 حتی میگفت ی پسره ی دختررو باردار کرده ولش کرده ولی اگه من جای اون بودم پای دختره میموندم. نمیگم نمیمونه ولی وقتی یکی دیگه رو دیده که مثل اولای من بوده بعد منو یادش رفته😞 خیلی بده، دلم میخواد خودکشی کنم