2777
2789
عنوان

رابطه عاطفی

221 بازدید | 19 پست

بچه ها یه چیزی، اگه ی پسری ی مدت پیگیر ی دختری باشه که باهاش رابطه برقرار کنه بعد دختره چون تاحالا با کسی نبوده محل اینا نزاره بعد اینکه خیلی دیگه پا پیچ شد قبول کنه باهم آشنا شن ولی ی حد و حریمی رو حفظ کنن، ولی بعد 1 سال یسری چیزا مثل بغل کردنو این چیزا پسره ازش بخواد اونم اول قبول نکنه باهاش بحث کنه و اینا بعد قبول کنه، بعدا به یسری جاها بکشه، حدود دو سال، بعد پسره بیاد ی روز بگه دختر باید پاک باشه منم تازه به این رسیدم، بگه برای پسر این جذابیت داره، که تشنه اش بشن، چون کس دیگه رو دیده، بعد با اون دختره سرد شه و محل نزاره بگه اصن تو چی داری؟😞 اگه ی روز بره بنظرتون پشیمون میشه؟

ن 

دختر برا خودش باید حرمت قاعل شه 

چرا باید کنار ی پسر غریبه جا بگیره و تا جاهای باریک پیش بره

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته ولی تو رابطه یسری چیزا دست خود آدم نیست😞

میدونم .

بیخیالش شو 

بگو من پاک نیستم برو دنبال اونا ک فک میکنی پاکن مث خودت و امسالت 

شد شد نشد موهامو ی زرد خرابی میکنم دوتا لنز ابیم میندازم تو چشام میافتم ب جون بچه های مردم  
باید اولش بهش میگفتی بیا خاستگاری اگر قصدت ازدواج بوده مشخصه ک پسره نیتش ازدواج نبوده اگر هم ک فقط ...

قول ازدواج داده بود ولی شرایطش رو نداشت، بعد اون موقعا خیلی خوب بود الان یکیو دیده مثل همون اول منه، پا نمیده بهش جدبش شده😞 منو یادش نیس دیگه که اول چجوری بودم💔

اره درسته ولی تو رابطه یسری چیزا دست خود آدم نیست😞

بکارت داری

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه

دختر و پسری که از اولین نگاه همدیگرو بخوان و از همدیگه خوششون بیاد هیچ موقع از انتخاب خودشون پشیمون نمیشن مگر اینکه یکی از دوطرف زیرآبی بره و خیانت کنه و یا اینکه همه اون چیزی که باید اول آشنایی بگه رو نگه و پنهون کنه.

اره

پس ولشکن ب جهنم ک رفت

اینجاارث پدر کسی نیست سایت عمومیه اون کاربرعقده ای که تندتندنی نی یاربرام تگ میکنی هروقت عقدهات خالی شدبگولطفا منوتگ نکنید واسه درس یه کاربرعقده ای هست دنبال حاشیه واسه منه