2777
2789

من روز غول عید اومدم خ مادرشوهرم.همین که رسیدیم دیدم واویلا کلی آدم میان خونشون عیددیدنی.دیگه صبح زود پاشدیم رفتیم خ خودمون.گفتیم مهمونیاتون تموم شن میایم

حالا امشبم باکلی اصرار پاشدیم رفتیم خ برادر شوهرم برا شام دیدیم دوستش اومد عیددیدنی منم باز کلی استرس گرفتم

واقعا نمیفهمم مردم فازشون چیه تواین کرونا دیدوبازدید میکنن

خداجونم ممنون بابت فرشته کوچولوهایی که بهم دادی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره امشبم مهمون داشتیم پارسال قرنطینه بودیم دیگه امسال نه ولی باتعداد کم

خب چرا؟مگه کرونا تموم شده؟

خب اگر خدایی نکرده کرونابگیرید یا اطرافیانتون مبتلا بشن چی؟

ببین میدونم بده دورهمی

ولی فعلا که نشد 

روحیه ی ضعیف اینچیزا حالیش نیس

ما رعایت میکنیم بهداشتو ولی خب ممکنه توخونه هم بشینی بگیری

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

البته قصد جسارت ندارما.ولی برام‌جالبه بدونم که هدف مردم از این کار چیه؟

چون اصلا اصلا درک نمیکنم.

ببین میدونم بده دورهمی ولی فعلا که نشد  روحیه ی ضعیف اینچیزا حالیش نیس ما رعایت میکنیم بهداش ...

خب درسته.ولی برای بهتر شدن حال میشه رفت بیرون.حداقل اونجاآدم ماسکش رو میزنه وتوی هوای باز هستش.ولی توخونه یجامیشینین وغذا و میوه میخورین.ماسکم که نمیزنین

خب درسته.ولی برای بهتر شدن حال میشه رفت بیرون.حداقل اونجاآدم ماسکش رو میزنه وتوی هوای باز هستش.ولی ت ...

اره😞لعنت به کرونا

وقتی یچیزی ازت سلب میشه بیشتر دلت میخواد

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
اره😞لعنت به کرونا وقتی یچیزی ازت سلب میشه بیشتر دلت میخواد

من خودم به شدت اهل گردش ومهمونی و دورهمی بودم.ولی از پارسال تاحالا نه جایی رفتم.نه کسی اومده خونمون.فقط وفقط خ مادر و مادرشوهر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز