2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه

174 بازدید | 14 پست

الهی بمیرم  که انقدر پسر عزیزم و اذیت میکنم من یه احمقم که قلبم داره کنده میشه 

من بچه گی پر تنشی داشتم اون اتفاقات یه ادم عصبی ازم درست کرده همش خودم و کنترل میکنم دعواش نکنم نزنمش ولی یه جاهایی از دستم در میره و میزنمش پسر کوچولوم همش  ۲ سال و نیمشه چرا من باید مادرش باشم و اذیتش کنم احساس میکنم دارم ناشکری میکنم امشب یه لحظه عصبی شدم با لباس بلندش کردم داشت خفه میشد خدا منو بکشه من لیاقت این بچه سالم رو ندارم خدا منو ببخشه و کمکم کنه اروم شم لطفا نفری یه صلوات برام بفرستید بلکه خدا کمکم کنه من خودم مادر نداشتم حداقل از این به بعد مادر خوبی باشم برای این فرشته ای که خدا بهم داده 😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخ الهی .خیلی بده عذاب وجدان نداشته باش عزیزم حس گناه ادم از پا در میاره سعی کن جبران کنی براش

چیکار کنم قیافه اش اون لحظه از جلو چشمم نمیره خیلی ناراحتم براش کاش مادر بهتری داشت

درک میکنم عزیزم خیلی سخته ولی خوب سعی کن بهش محل ندی ک دار چیکار میکنه اینجوری کمتر حرص میخوری فقط مواقعی ک ممکن اتفاق خطرناکی براش بیوفته برخورد کن باهاش

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
چیکار کنم قیافه اش اون لحظه از جلو چشمم نمیره خیلی ناراحتم براش کاش مادر بهتری داشت

میفهمم چی میگی .عزیزم.فردا صبح درست میشی الان شبه شیطون هم دخیل میشه.سعی کن از فردا مادر بهتری باشی وبتنهایی شدنی نیست فردا حتما از دل در بیارو ازش عذر بخواه ویک چیزی یا کاری که دوست دار انجام بده اینطوری باعث میش بخودت کمک کنی وحس گناهی که داری کم رنگ بشه .شیطون هم لعنت کن وهی قیافه اون لحظه رو جلوچشمت ندار وفرامپش کن فققط تورو بخدا اینده بچت دست تو وشخصیتش باشما شکل میگیره حتما روخودتون کار کنید وزیر نظر روان پزشک قرار بگیرید.بعضی. وقتا لازمه ادم واس اعصاب راحتم که شده قرص بخوره خواهر منم همین طوری بود رفت قرص خورد حالا خیلی خیلی خوب شده.بلاخره فشار های روانی در زندگی روح ادم متلاشی میکنه ونیاز که قرص مصرف بشه تا نوساناتتون کنترل بشه

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
میفهمم چی میگی .عزیزم.فردا صبح درست میشی الان شبه شیطون هم دخیل میشه.سعی کن از فردا مادر بهتری باشی ...

شوهرم نمیزاره دکتر برم میگه مگه دیونه ای هرچی میگم قانع نمیشه برم روانشناس به خدا من به کمک احتیاج دارم خدا لعنتم کنه بچه معصوم رو دارم نابود میکنم

شوهرم نمیزاره دکتر برم میگه مگه دیونه ای هرچی میگم قانع نمیشه برم روانشناس به خدا من به کمک احتیاج د ...

عزیزم خودت لعن ونفرین نکن.مگه هرکس بره دکتر دیونه اصلا اینطور نیست همین همسرتون اگر جسمتون خدایی نکرده هشدار ازبیماری بده نمیبرتون دکتر.صد درصد میبره.الانم بشینید بهش همین حرفای منو بزنید چدیدگاهش برای دکتر رفتن تغییر بدید از اطلاعات کمه که همسرتون گارد میگیرن ونمیزاره دکتر برین.بهش بگید الانم روح من داره هشدار میده مریضه ولی متاسفانه هشدارواضحی همانند جسم نداره تا شما(همسرتون)متوجه درد من بشید که چه عذابی میکشم.حتما. بخاطر اینده وزندگیتونم شده راضیش کنید نشد انلاین یک پولی پرداخت کنید وانلاین ویزیت بشید.خیلیها هستن اگر گوگل کنید

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺