2777
2789
عنوان

شوهر مغرور

265 بازدید | 7 پست

بچه ها شوهرم مغروره تو زندگی مشترکمون اصلا اما محیط بیرون حتی تو خانواده خودش مغرور وخشکه خیلیا اخلاقشو دوس دارن ولی مامانم میگه درستش کن اصلا طرز برخوردش بد نیس شوخی و خنده اینا هم خیلی داره اما جدیه.  اصلا بنظر من مرد همینجوری خوبه فقط واسه زنش خوب باشه 😁😁 

خلاصه یه سوال دارم ازتون.     بابا . شوهر . دایی .عمو. رل . کراش .       هرچی هس اخلاقشون چجوریه.   نظرتون راجب مردای جدی و خشک تو بیرون روابط مشترک چیه.  چون تو خونه خیلی بااحساس و عاشقانه رفتار می‌کنه اما بیرون نچ. چیکار کنیم؟

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

من دوست دارم طرفم متعادل باشه....

من دوس دارم ،توجه و دوست داشتن همسرمو تو جمع هم حس کنم...احساس خوبی بهم میده...خوش برخوردن بودنش و خوش صحبت بودنش تو جمع دوستان و خانواده بهم احساس غرور میده...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوست دارم طرفم متعادل باشه.... من دوس دارم ،توجه و دوست داشتن همسرمو تو جمع هم حس کنم...احساس خو ...

ببین تمام رفتارهایی که گفتی و داره مغرور اینطوری بگم بهت که مثلا مثل شوهر خواهرم اینجوری نیس که بره همش بگه به مامان و بابام فداتون بشم الهی قربونتون برم.  گفتم خوش و بشش عالیه اما سبک و جلف نیست

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    
اگه حرفتارش خودتون رو اذیت نمیکنه خوبه

اصلا خیلی واسه من ایده آله خیلیا آرزو داشتم زنش و مادر بچش بشن اما خب عشق قسمت خودم بود😘مغرور نیس جلفم نیس نرماله ولی بقیه میگن مغرور که واسم اهمیت نداره

ببین تمام رفتارهایی که گفتی و داره مغرور اینطوری بگم بهت که مثلا مثل شوهر خواهرم اینجوری نیس که بره ...

خب پس اسمش مغرور نیست....

بعدم یه چیزی،ادم نمیتونه شخصیت و نوع تربیت کسیو تغییر بده...

حالا چه خوب باشه چ بد

خب پس اسمش مغرور نیست.... بعدم یه چیزی،ادم نمیتونه شخصیت و نوع تربیت کسیو تغییر بده... حالا چه خوب ...

اتفاقا پدر مادرش اصلا اخلاقشون اینطوری نیس خودش توشون خاصه 😁😁همینه که عاشقشم منم اصلا دوس ندارم تغییرش بدم شیفته همینش شدم