2777
2789

سلام من 16 سالمه تا الان به درد هیچی نخوردم و هیچ کاری ازدستم برنمیاد حتی کارهای ساده که آبجی کوچولوم به درستی انجام میده تو زندگیم همیشه بدون هدف بودم و همه اینا یه جورایی به گذشته و مشکلاتم برمیگرده و اینه یکمم تنبل هستم بشدت از درس متنفرم هیچ کار هنری هم بلد نیستم و علاقه هم ندارم گفتم که یه آدم مسخره ی بی سروپا و به درد نخورم . فقط بلدم بخوابم بخورم بازی کنم. بگردم و مسخره بازی دربیارن (دلقک جمع شم😔😟)  خیلی پرخاشگرم خیلی بد دهنم و امیدی به آینده ندارم بدجنسم هستم اندامم جوری که میخوام نیست قدم 157 وزنم 67 قیافم بد نیس مثلا دماغم کوچولو و عملیه دندونان صافه چشمامو دوست دارم ولی راضی نیستم. موهام خیلی خوشگل و پر پشت بودن ولی الان فقط چهار تا دونه مو دارم که پر مو خوره هستن. پوستمم سبزس . نانزد دارم دوسال و چند ماه (سه چهار ماه) پسر عمومه اخلاقش بد نیس یکم زیادی غیرتیه و مشکلاتش دارن از پا درش میارن مامان باباش بفکرش نیستن و حتی منو عقد نمیبندن و پسر عمومم از همه خط قرمزام رد کرده مثل عقدیا هستیم و راضی نیستم هرچی میگم عقد ببندیم گوش نمیده. دلش برا باباش میسوزه وضعیت مالی شون بده مامانش جهاز هاشو. از اول کامل کرد. جهیزه هاش جدید جدیدن از ماشین ظرف شویی ولباس شویی اتوماتیک بگیر تا شعله پخش کن برا دخترشم میخره و به فکر هیچ کس نیست. دوتا پسر دوقلوش خونه ندارن ماشین ندارن پول ندارن طلا ندارن حتی آزمایشم نبردن مارو که خونامون بهم میخورن یا ن. .  الان نامزدم هیچی نداره ولی مهربونه با ادبه تحصلیل کردس پاکه ولی هیچی نداره. بعضیا میگن تمومش کن ولی نمیشه الان کار از کار گذشته منم عاشقشم. ولی من دهن لقم همه چیه خونمونو تعریف میکنم ولی اون داداشش بره خواستگاری من آخرین نفر خبر میشم تو همه چی این طورین منو آدم حساب نمیکنن مادر شوهرم ماهی یبار 45 روزی یبار زیاد زیادش ماهی دوبار دعوتم میکنه منم فقط وقتی دعوتم میکنن میرم خونشون.  در کل نامزدمم هیچی از خودشوت نمیگه کاری میکنه من بعدش خبر میشم و ...    من خیلی نگرانم خدایی نکرده قبل عقد اتفاقی ییوفته براش بعدش من بد بخت میشم. . در کل یه آدم بیشانس پچلم . مسخره ترین مزخرف ترین آدم منم از خودم و شانسم و همه چیم متنفرم. دعا کنید برام 

خیلی کم سن هستی

نباید می داشتی باهات رابطه داشته باشه خیلی خیلی اشتباه کردی

وزنت هم خیلی زیاده سعی کن لاغر کنی

به مادرت بگو چه اتفاقی بینتون افتاده تا زودتر عقد کنید حد اقل دیگه گناه نمی کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا با احساسات ما جوانان پاک آریایی بازی می کنید؟ 

کو عکسسسس؟ 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

سلام عزیزم الان که کروناس و خیلی کلاسا انلاینن سعی کن یه هنری که دوس داری یاد بگیری مثل گلدوزی ، نقاشی و اینجور چیزا

اعتماد بنفستو خیلی میبره بالا❤

بعدم بنظرم از نامزدت بخواه زودتر تکلیفتو مشخص کنه 

حالا که دوسش داری اگه خانواده ی خودت موافقن خودشم واقعا واقعا واقعا میخوادت حتی اگه مامان باباش کنار نمیان زودتر عقد کنید تا خدایی نکرده بیشتر از این گناهی بینتون پیش نیاد ، تا هر جایی هم که پیش رفتین اصلا دیگه ادامه نده تا عقد نکردین ، همین الانش توبه کنی خدا رحیمه و میبخشه ان شاالله نگو دیگه فایده نداره

اگرم حس میکنی داره دس دس میکنه باهاش سرد و سرسنگین شو 

بگو ینی چی نمیشه که اینجوری یا زودتر خانوادتو راضی کن عقد کنیم یا هر کدوممون بریم سراغ زندگی خودمون وگرنه خدایی نکرده بازنده ی این ماجرا تو میشی گلم

خبری از عکس نیست ولی خب.... 

روی اعتماد با نفست کار کن فرزندم 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بزار

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

اسی 1۶ سال برای عشق و عاشقی زود نیست؟ 

آرع

نمیزاری

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
آرع

نمی دونم چی بگم... 

ولی اگه من بودم بیخیال می شدم

هنوز خیلی زوده

تو باید درس بخونی