2777
2789
عنوان

خواب

70 بازدید | 9 پست

سلام خانوما یه سوال .اگه کسی تو گذشته مدااممم ب خوابت بیاد دلیلش چیه .من یه نفر تو گذشتم بود که دو ساله ندیدمش حتی از دور حتی تو خیابون ولی از من خوشش میومد حتی واسم گریه میکرد وله من دوسش نداشتم ولی چن ماهه مداممم ب خوابم میاد حتی همیش دیشب بخدا اصلا بهش فکر نمیکنم .همیشه تو خوابمم نارحته خیلی عصبی میشم  کسی میدونه دلیلش چیه 😪😪😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگم اتفاقی براش نیوفتاده باشه 😁😁منم وقتی اینطور خواب میبینم دلم اشوب میشه  شاید بفکرته زیاد

زیاد بفکرمه مطمنم چون اون موقعه ها خیلی واسم گریه میکرد ک باهاش باشم ولی من اونو دوس نداشتم نمیتوستم ب خودم تحمیلش کنم یه جورایی هم نسبت فامیلی داریم ولی اصلآاااااا نمیزانم منو ببینه حتی عروسی کسی بدونم باشه نمیرم من قلبم پیش کسه دیگیه ولی از اینکه میاد تو خوابم مغزمد درگیرش میکنه عذاب میکشم