2777
2789
عنوان

کمپ ترک اعتیاد

1110 بازدید | 15 پست

شوهر دوست صمیمیم اعتیاد داره متاسفانه ، از من پرسید آیا کمپ ترک اعتیاد بهشون زنگ بزنی خودشون میان شوهرش رو ببرن کمپ برای ترک یا خود شوهرش باید بره؟دلم میسوزه واسش

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اقوام درجه یک باید شکایت نامه بنویسن میان میبرنش..هرچند تو کمپ هم مواد میفروشن اکثرا

ینی بدون رضایت خود معتاد؟! زنش بنویسه میان ببرنش؟ جلو چشم زنش داره روز ب روز آب میشه دوستم روانی شده جدیدا

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
فکر کنم قبلش باید بری اونجا امضا بدی حضوری وهزینه بدی بعد میان

تقریباً هزینش چقدره میشع؟! 

از اقوام درجه یک باید شکایت نامه بنویسن میان میبرنش..هرچند تو کمپ هم مواد میفروشن اکثرا

هزینه کمپ تقریبا چقدره 

والا اطلاع ندارم ولی میدونم قیمتاشون باهم فرق داره بستگی ب خدماتی که ارایه میدن 

ممنون بابت نظرت 

حدودی میگما ۲  ۳ تومن..دوره داره..هرچی بیشتر بخابونی بیشتر میدی

ممنون بابت راهنماییت