2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید درمورد روابط

91 بازدید | 11 پست

من و همسرم شاید هفته ای یکبار سر بزنیم به مادرم 

مثلا اینبار ک رفته بودیم به همسرم گفتم بابام زیاد حوصله نداره میریم زود پاشیم ، اما بهش برمیخوره میگ مگه من چیکار دارم و پامیشه برمیگردیم تا چند روز بغ می‌کنه 

اگرم وایسیم مثل امشب شام خوردیم داشتم ظرفارو میسشتم بابام تا شوهرم رفت دسشویی گفت بجای ظرف شستن تند باش این اومد وسایلت بردار برو زودتر 

من بهم برخوردش چون خیلی وقت بود ک شام نرفته بودم خونه مامانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید جلوی شوهرت این حرفو بزنی که حتی اگه این جوریه نباید چیزی بگی فقط باید خودت مدیریت کنی و زوتر بلند شی و برید.

چرا بابات اینجوریه؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

شوهرت که رفت سرکاربرو یک سری بزن وبیا حوصله داری خودتو وسط این دونفر قراردادی ازهرطرف باید ضربه بخور ...

آخه تا بریم بیرون بگردیم خونمون نزدیک شوهرم آخر هفته میگ بریم خونشون بعد شش ماه هم ک برم همینه

نباید جلوی شوهرت این حرفو بزنی که حتی اگه این جوریه نباید چیزی بگی فقط باید خودت مدیریت کنی و زوتر ب ...

نگفتم که بهش گفتم حوصلم سررفت مامان اینا هم خستن ببریم چشاش روم غزه کرد ازونور بابام اشاره می کرد برو

آخه تا بریم بیرون بگردیم خونمون نزدیک شوهرم آخر هفته میگ بریم خونشون بعد شش ماه هم ک برم همینه

میفهممت عزیزم خانواده منم ازبس اینکاروکردن شوهرم کلن زده شد ازشون ولی تابخوای خانواده شوهرم مهمان دوستن😑😑😑

نگفتم که بهش گفتم حوصلم سررفت مامان اینا هم خستن ببریم چشاش روم غزه کرد ازونور بابام اشاره می کرد بر ...

اخه گفتی من گفتم بابام حوصله نداره

چرا پدرت اینطوری میکنه خب

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

میفهممت عزیزم خانواده منم ازبس اینکاروکردن شوهرم کلن زده شد ازشون ولی تابخوای خانواده شوهرم مهمان دو ...

اره فقط من تو سری میخورم ، دلم می‌شکنه از کاراش ک ی لقمه نون با هم خوردیم میگه دیگه قسمت شما بوده با هم بخوریم حالا زودتر جمع کن برو حوصله ندارم