مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من ۱۳هزار شدم امسالم دارم میخونم😂 ولی اگه سوالی داشتی در خدمتم شاید بتونم جواب بدم
عمومی چی میخونی؟!
از روی چی؟!
میدونی چی مسخرست ؟! اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر!وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)
مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
یه سوال دارم ببخشید با دوما خوند با پایه ضیعف میشه پیراپزشکی قبول شود
دو ماه و پایه ضعیف خیر پیرا نمیشه
باید بیشتر وقت بذاری
میدونی چی مسخرست ؟! اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر!وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)
عمومی از روی چی می خوندی؟ چیکار کردی عمومی هات خوب شدن؟ زیست چ جوری خوندی؟ !
عمومیا مختلف بود ولی همشون کتاب درسی در اولویت اولم بود
زیست هم همینطور
یه سوال دارم ببخشید با دوما خوند با پایه ضیعف میشه پیراپزشکی قبول شود
هیچ کاری نشد نداره؛ تو بخون شروع کن اگه خدا بخاد میشه شک نکن!
برای خدا کاری نداره!تو شروع کن کاری ب نتیجه نداشته باش؛ به موقعش نتیجه کارات رو می بینی!
من دیدم ادم های ک با پایه ضعیف و بدون کلاس کنکور موفق شدن!
ناامید نیاش عزیز دل من💋💔❤🌹