2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان رفتم تاپیکت رو دیدم نی نی یار انلاین بشه رسیدگی میکنه اون بی ادبی کرده تو چرا میخوایی بری نریا

نرفتم   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
بپرسین

ممنون

حذف کاربری بزنم می شه با همین شماره که ثبت کردم دوباره ثبت نام کنم؟اگر بلافاصله نمی شه آیا مدت زمان داره یا کلا نمی شه دیگه؟

اگر شماره ای که قبلا تغییر دادم و ثبت نیست تو سایت بعد حذف این کاربری می شه از اون قبلی استفاده کنم و ی کاربری بسازم؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
اره بقیه میتونن تو تاپیکات بحرفن ولی خودت نمیتونی😐😤😂😂😂

درد داره درد😂🤦🏻‍♀️

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
ممنون حذف کاربری بزنم می شه با همین شماره که ثبت کردم دوباره ثبت نام کنم؟اگر بلافاصله نمی شه آیا مد ...

سلام نمیشه هر دو مورد هیچوقت

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام نمیشه هر دو مورد هیچوقت

شماره ای که دیگه ثبت نیست چرا اجازه نداره باهاش کاربری ساخته بشه؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
شماره ای که دیگه ثبت نیست چرا اجازه نداره باهاش کاربری ساخته بشه؟

مگه قبلا ثبت نبوده؟ احتمالا نمیشه دیگه حالا شما امتحان کنین به منم خبر بدین

مگه قبلا ثبت نبوده؟ احتمالا نمیشه دیگه حالا شما امتحان کنین به منم خبر بدین

الان من ی خط فروختم و از ثبت خارج کردم اجبارن...خب اون خط رو اون طرف می خواد ازش برای،ثبت نام استفاده کنه ثبت هم نیست ...چرا نباید بتونه؟

سلام چرا برید؟ خوبه تگم میکنین همه جا بهتون توهین میشه تگ نکنین گزارش بزنین هم می بینم

من وقتی تگ می کنم حس بهتری دارم 

احساس می کنم اینجوری میاین سراغ مفسدین فی الارض :

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
الان من ی خط فروختم و از ثبت خارج کردم اجبارن...خب اون خط رو اون طرف می خواد ازش برای،ثبت نام استفاد ...

فکر نکنم بتونه چون به هر حال ثبت شده بعد عوض شده