2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 46 پست
واقعااااا    

دخترم بنظرم تو بمون دونه دونه تاپیکاتو پاک کن شاید کلا بعدش پشیمون شدی😄

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂🖐🏻بودی حالا  دفعه دیگه خودشیرین بازی در نیار باشد ک رستگار شوی

قوانین سایت همینه عزیز

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

الان رفتم تاپیکت رو دیدم نی نی یار انلاین بشه رسیدگی میکنه

اون بی ادبی کرده تو چرا میخوایی بری نریا

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام چرا برید؟ خوبه تگم میکنین همه جا بهتون توهین میشه تگ نکنین گزارش بزنین هم می بینم

عزیزم حرف اون کاربر خیلی زشت بود لطفا اونو تعلیق کنید

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام چرا برید؟ خوبه تگم میکنین همه جا بهتون توهین میشه تگ نکنین گزارش بزنین هم می بینم

باش مرسی   

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
اهان کاش برا کسایی ک میخواستن لغو کاربری بزنن این کارو میکردن🤕

نتنها این کار نمیکنن تاپیکات فعالم میمونه😂😂

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
😂😂🖐🏻بودی حالا  دفعه دیگه خودشیرین بازی در نیار باشد ک رستگار شوی

عزیزم خودشیرین بازی چیه

وقتی تاپیک نامناسب زده میشه همه وظیفه دارن بخاطر جو سایت گزارش بزنن یا نی نی یار تگ کنن

این قانونه

تیکر تولدمه♥️
عزیزم خودشیرین بازی چیه وقتی تاپیک نامناسب زده میشه همه وظیفه دارن بخاطر جو سایت گزارش بزنن یا نی ن ...

در ضمن تولدتون پیشاپیش مبارک

ی سوال تخصصی در مورد کاربری دارم می شه بپرسم؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش