2777
2789
عنوان

@نی_نی_یار_۵

283 بازدید | 46 پست

@نی_نی_یار_5  

درخواست حذف تاپیک هام ولغو کاربری دارم ممنون میشم 

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

باشه

برای زندگی من😔  و زندگی خودت و آخرتت  لطفا ۵ تا صلوات بده خوشگل جونم  😌😜😛،  مرسی ... بعد برو پایین ...                                                                                            😍😍😘منو تو تاپیک های دعوا و عکس تگ کنید بازم مرسی 😍😍😂😂                                                                          اگه میخوای به محیط زیست کمک کنی به من درخواست دوستی بده قربونت 😍😍😍😘😘        در زمینه مشکلات گیاهان آپارتمانی و تکثیرشون هم میتونم (( تا حد توانم )) کمک کنم😍😍😝😝😝🤗😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاپیکات که حذف نمیشن مگر محرمانه ها که اونم لینک بزاری تو تاپیک حذف تاپیک.

ولی کاربریت رو میبندن برات.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حذف همه تاپیک هاهم انجام میدن؟

نه😄

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید
چرا اونوقت؟ مگ‌نگفتی توهین کردن بت توچرا جازدی

جا نزدم 

وقتی به خاطر هیچ به آدم توهین میکنند چرا باید بمونم؟!

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔
تاپیکات که حذف نمیشن مگر محرمانه ها که اونم لینک بزاری تو تاپیک حذف تاپیک. ولی کاربریت رو میبندن بر ...

دلبرم ب اون تاپیک دیر رسیدم ترکید چی بود؟

ببخشید انقدر هول هولکی و بدون خداحافظی رفتم مجبور شدم دوستون دارم دلم واستون تنگ میشه 🤗🤍