2777
2789
عنوان

سقط جنین

304 بازدید | 21 پست

طبق مصوبه جدید مجلس سقط قانونی جنین نسخ شد.

تا قبل از این اگر سه پزشک و پزشک قانونی ناقص الخلقه بودن جنین رو تشخیص بدن یا تشخیص بدن که بارداری برای مادر خطرناکه مجوز سقط جنین قانونی قبل از ۴ ماهگی رو میدادن .استفتائاتی هم که وجود داره از مراجع و رهبر هم اجازه اینکارو میدادن و مشکل شرعی نداشت این نوع از سقط جنین.اما با مصوبه جدید مجلس این قانون دیگه احرایی نخواهد بود!

يني اگر جنين مشكل داشته باشه سقط نميكنن؟!:|||

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

يني اگر جنين مشكل داشته باشه سقط نميكنن؟!:|||

از زمان اجرایی شدن این قانون خیر .نه جنینی که مشکل داره رو سقط میکنن نه حتی حاملگی ای که واسه مادر خطرناکه !حتی حق اعلام حاملگی پر خطر رو ندارن

روز به رووز داريم پسرفت ميكنيم!!:))))

عاليه:))...

بقيه جاها دارن سقط و كلا قانوني ميكنن 

اينجا كلااا غير قانوني ميكنن برا چي؟! برا افزايش جمعيت!

حتي تو روستا ها و اينام مثل اينكه وسايل جلوگيري رو برداشتن...

واااقعا متاسفم براشون...بي عرضه هاي منفعت طلب

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

هع؟

منبع خبر چیه؟

طرحه یا تصویب شده؟

میشه مگه؟جنینه که ناقصه دو تا دست نداره مثلا یا هیدروسفاله یا هر چی خب چرا مجوز سقط نمیدن؟شوخیه نه؟

زن ماشین حمله مگه؟بدن اون مادر چی؟روح و روانش برای حمل جنینی که میدونه به محض تولد از بین میره چی؟عذاب عمری تر و خشک کردن ی انسان با معلولیت بالا چی؟

اعصابم خورد شد

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

از زمان اجرایی شدن این قانون خیر .نه جنینی که مشکل داره رو سقط میکنن نه حتی حاملگی ای که واسه مادر خ ...

:))))

رسمااا گفتن بريد به درك فقط زاد و ولد كنيد فرقيم نداره مادر بميره يا بچه عقب افتاده!:))

متاسفم برا خودم ك اينجا زندگي ميكنم...

كاش درست شه بتونم ازين جهنم برم

واییی ازیاد جمعیت به چه قیمت!

من با همسرم فامیلیم.جدا از دادن آزمایشای ژنتیک و ...دلمون به پیشرفت علم و تشخیص یه سری از بیماری ها تو دوران بارداری خوش بود که اگر خدایی نکرده مشکلی باشه راهکاری وجود داره ...

احتمالا روش های تشخیصی دیگه رو هم مثل عربالگری حذف میکنن کم کم.

من که دیگه میترسم از بچه دار شدن، اینجا خیلی ترسناکه.

هع؟ منبع خبر چیه؟ طرحه یا تصویب شده؟ میشه مگه؟جنینه که ناقصه دو تا دست نداره مثلا یا هیدروسفاله ی ...

اره ديه زن كه جنس دومه اينجا 

از هيچ لحاظم حق و حقوقي نداره! 

والا من چند وقت پيش تو قران يه ايه ديدم كه ميگفت زنان كشترزارهاي شمان و فلان...يادم ني بقيشو...

اينام فك كنم طبق اون ترجمه دارن عمل ميكنن...اينده اي نميبينم برا خودم اينجا ديه:)

هع؟ منبع خبر چیه؟ طرحه یا تصویب شده؟ میشه مگه؟جنینه که ناقصه دو تا دست نداره مثلا یا هیدروسفاله ی ...

مصوبه مجلسه هفته قبل تصویب شده و الان تو صف تایید شورای نگهبانه.نه هیچی مهم نیس فقط ازدیاد جمعیت مهمه اونم نه جمعیت سالم 

من با همسرم فامیلیم.جدا از دادن آزمایشای ژنتیک و ...دلمون به پیشرفت علم و تشخیص یه سر ...

كرده بودن فك كنم اون يارو اسمشو يادم ني چند وقت پيش خبرش اومد كه ديه اجباري نيس ازمايشات و اينا...:|

مصوبه مجلسه هفته قبل تصویب شده و الان تو صف تایید شورای نگهبانه.نه هیچی مهم نیس فقط ازدیاد جمعیت مهم ...

خیلی بعیده تایید شه

امیدوارم نشه☹

تایید بشه امار زاد و ولد پایین میاد چون خیلی ها میترسن از بچه اوردن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

من با همسرم فامیلیم.جدا از دادن آزمایشای ژنتیک و ...دلمون به پیشرفت علم و تشخیص یه سر ...

منم عمرا بچه بیارم با این وضع

عزیزان نی‌نی سایتی، من درحال حاضر خیلی به دعای شما احتیاج دارم ممنون می شم برام دعا کنید مشکلم حل بشه
خیلی بعیده تایید شه امیدوارم نشه☹ تایید بشه امار زاد و ولد پایین میاد چون خیلی ها میترسن از بچه او ...

امیدوارم ولی سیاست کلیشون افزایش جمعیت به هر قیمتیه 

دقیقا ادمای اگاه میترسن و دیگه بچه دار نمیشن ازونطرف سقط غیرقانونی زیاد میشه