مانی_الا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 787 عنوان بارداری وحس تهوع 250 بازدید | 36 پست همش احساس تهوع دارم کلا سیرم چون حس،میکنم معدم پره چی کنم خیلی لاغر شدم الان نه هفتمه دیگه جون ندارم واسه سلامتی نی نی تو راهیم صلوات مهمونم کنید 1400/01/05 | 18:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaramdelare عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2533 منم دائم حالت تهوع دارم همش احساس گشنگی میکنم برعکس شما
zzzfff عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 7268 وای سخته😭عاشق بچم ولی میترسم از شب بیداریاش راحت نخوابیدناش زایمان تهوعععع ماه قلبم❤
مانی_الا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 787 منم دائم حالت تهوع دارم همش احساس گشنگی میکنم برعکس شما من دیگه جون ندارم چی کنم آخه نمیتونم چیزی بهورم واسه سلامتی نی نی تو راهیم صلوات مهمونم کنید
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5143 میوه بخور زنجبیل بخور ولی کم قرص به خارجی بخور نوشابه نخور از خواب که بیدار میشی یه تیکه نون بزار دهنت غدای کم ادویه بخور انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mohankaz عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 263 من بچه اولم هیچی نمیخوردم حالت تهوع وحشتناک داشتم الان دوباره باردارم فقط صبح ها حالت تهوع دارم ب زور میخورم
mohankaz عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 263 ولی بخور یه تیکه نون خشک لاقل بخور بعدش کم کم اشتهات بازمیشه
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5143 وای سخته😭عاشق بچم ولی میترسم از شب بیداریاش راحت نخوابیدناش زایمان تهوعععع عزیزم آسون بدست نمیاد نترس همه یه جور نیستن من دوران بارداری نابود بودم ولی زایمانم خوب بود بچه هام اصلا شب بیداری نداشتن عالی بودن انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mohankaz عضویت: 1398/12/01 تعداد پست: 263 من صبح کنارم بیسکویت یا نون خشک میزارم قبل اینکه سرمو از بالش بلند کنم میخورم بعدش کم کم حالم خوب میشه
مانی_الا مدیر استارتر عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 787 خیلی سخته ایشالا این دوران بسلامتی تموم شه نی نی مون بدنیا بیاد از یادمون نیره اما چه کنم که من دیگه جون ندارم همین اول راهی واسه سلامتی نی نی تو راهیم صلوات مهمونم کنید
delaramdelare عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 2533 من دیگه جون ندارم چی کنم آخه نمیتونم چیزی بهورم کم کم غذا بخور اگه فشارت میفته ب دکترت بگو سرم واست بنویسه
جاریتونم عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 7676 منم دائم حالت تهوع دارم همش احساس گشنگی میکنم برعکس شما چند هفته ای؟ منم همیشه گشنه ام غذا هم خوب میخورم نمیدونم چرا اینطور شدم ❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃 مادرم همیشه میگفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️👨👩👧❤️ خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞
mehrasena عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5143 منکه تا داخل اتاق زایمان تهوع رو داشتم سر اولی تا۷ ماهگی اینجور بودم سردومی که تنها چیزی که میخوردم سرم بود انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
zzzfff عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 7268 عزیزم آسون بدست نمیاد نترس همه یه جور نیستن من دوران بارداری نابود بودم ولی زایمانم خو ... فعلا ک امسال میخوام عقد کنم عزیزدلم دعا کن همه چی جفتو جور شه بچم بعد پنج شیش سال میارم دوست دارم یکم بگردم😕 ماه قلبم❤