2777
2789
عنوان

مشکل معده

84 بازدید | 7 پست

سلام من چند وقت پیش مشکل هایکو باکتری داشتم فرصتی مخصوصشو خوردم دکتر گفت بعد اون دوره ی ۱۴,روزه شرو کنم فاموتیدین و باکلوفن بخورم

الان درد جناغ سینه دارم بخصوص بعد غذا

کسی تجربه داره؟

سلام من چند وقت پیش مشکل هلیکو باکتری داشتم قرصای مخصوصشو خوردم دکتر گفت بعد اون دوره ی ۱۴روزه شرو کنم فاموتیدین و باکلوفن بخورم

الان درد جناغ سینه دارم بخصوص بعد غذا

کسی تجربه داره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .من چدد ستله درگیر مشکل معده هستم.مشکل شما طبیعیه.هلیکو داشتی بعد خوب شدنش تا مدتی همینجوریه .به مرور رفع میشه .چیزی نفاخ نخور ،سردی زیاد نخور.لبنیات نخور یه مدت،چای روزی یکی اونم کمرنگ.قهوه اصلا.چیزای ترش اصلا.معده نباید ب هبچ عنوان خالی بمونه رژیم ممنوع.به اندازه غذا بخور و معده رو زیاد پر نکن..تا سه ساعت قبل خواب هم هیچی نخور.این یعنی شام زود بخور.معده شما تا مدتی اسید میده که فاموتیدین براش کافیه.داروهاتون درسته.در رژیم غذایی تون فقط رعایت کنید

باکلوفن برای چی داده.مگه درد داشتید؟

سلام دوست عزیز ممنون از جوابی ک دادین خدا خیرتون بده

باکلوفن نمیدونم چرا داده باکلوفن ۱۰باید نصف شام بخورم نصف نهار فک کنم بخاطر درد پشت جناغ داده اما درد هنوز هست متاسفانه 

سلام .من چدد ستله درگیر مشکل معده هستم.مشکل شما طبیعیه.هلیکو داشتی بعد خوب شدنش تا مدتی همینجوریه .ب ...

تمام اینا رو رعایت کردم سه ماهه هیچ لبنیاتی نخوردم گوجه سیر پیاز اصلن نخوردم دیگ واقعا خسته شدم خوب کامل نشدم درد جناغ و گاهی رفلاکس واقعا اذیتم میکنه

تمام اینا رو رعایت کردم سه ماهه هیچ لبنیاتی نخوردم گوجه سیر پیاز اصلن نخوردم دیگ واقعا خسته شدم خوب ...

تحمل.خوب میشه.

در ضمن فست فود به هیچ وجه خصوصا اونایی که پنیر داره.اینو خیلیا نمیتونن تحمل کنن و نخورن..بعد یه مدت دوباره باید آزمایش بدید .چون هلیکو خیلی سمجه