2777
2789
عنوان

ازدواج

71 بازدید | 12 پست

دوستان من یک مساله ای ذهنم رو یک مدت مشغول کرده و میخواستم نظر شما رو هم بدونم.

من خودم همیشه فکر میکنم که توی ازدواج قیافه حرف اول رو میزنه ، ینی ادم باید یک چهره ای داشته باشه که به دل دیگران بشینه و دیگران بپسندن و مثلا کار به خواستگاری و اینا برسه.

و خب واقعا اون چیزی رو هم که در اطرافیان میبینم گویای همین مساله است.

ینی الان من خودم مثلا به وضوح میبینم که دخترایی که چهره جذاب تری دارن ، خب واقعا تعداد خواستگاراشون بیشتره دیگه ، اخه ادم نباید خودش رو گول بزنه بگه نه اینطوری نیست.

ولی خب از طرف دیگه ، خیلیا هم میگن که مساله ازدواج کردن اصلا ارتباطی با قیافه اینا نداره ینی معتقدن که اگر یه نفر چهره زشتی هم داشته باشه ، شانس ازدواجش بالاست.

ولی من خودم اصلا این مساله رو قبول ندارم به هیچ عنوان ، ینی اصلا برام قابل درک هم نیست و نمیتونم هضمش کنم.

شما نظرتون چیه ؟؟

دقیقا ب چهره ربط داره

ادم میشناسم هزارتا غلط جورواجور کرده کلی خاستگار رنگارنگ داره چون خوشکله

ولی خب ی دختر با اخلاق خوب چهره ن چندان خوب هیییچ خاستگاری نداره

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب نظرم وبطي نداره دو نفر ك خوششون بياد ازهم باهم ازدواج ميكنن ديه...

ولي خب اينكه ميگي دختر خوشگل خواستگار بيشتر داره خب منطقيه ب خاطر قيافش ميان ديه😂😂😂

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

قبل از قیافه پوله که حرف اولو میزنه 

من خودم شاغلم و خواستگار زیاد دارم ولی تابلوعه فقط به خاطر کارم میان اصن جوری شده به همه مردا بی اعتماد شدم حالا میفهمم یکی مثل لیلا بلوکات چرا گفت ازدواج نمیکنه

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

خب چهره باعث میشه آدم های بیشتری عاشقتر بشن .ولی بعد از چهره چیزهای دیگه هم بررسی میکنن. برای ازدواج .ولی اگه کسی قیافه معمولی داشته باشه اصلا نمیان سمتش تا اگه چیزهای مثبتی داره ببینن

[QUOTE=182601607]ب نظرم وبطي نداره دو نفر ك خوششون بياد ازهم باهم ازدواج ميكنن ديه... ولي خب اينكه م ...

مثلا عين اين ميمونه ك تو يه مغازه يه عروسك خيلي خوشكل هست خب همه بچه ها اونو ميخوان قطعا...

البته مثثاللل خوبي نبود ما  ادما اشياء نيسيم😂

ولي خب همينه ديه 

اما خواستگار زياد ب چه درد ميخوره خب؟! 

اخرش با يكي ك خوشت بياد زندگي قراره بكني ديه🤷🏻‍♀️

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-

عزیزم پیشونی داشتع باش.... زیبایی مهم هست اما ن اون اندازه ک بگی اونایی ک زشتن ازدواج نمیکنن...زیلایی نسبیه

شاید تو جشم یه نفر خوشکل بیای تو چشم اون یکی نه....

خیلی دخترا هستن زشتن ولی جایگاه خودشون یا پدرشون خیلی عالیه راحت ازدوان کردن اونم ج ازدواحی....

الان عکس یه دختره رو دیدم دکترل ریاضی قیافش خییییلی بده حالا شوهرش خوش تیپ و بسییییار حذاب ولی خب پسده بیکاره...فکردی چرا رفته همچین دختری رو گرفته؟؟ چون میگع بلخره دو قرون پول درنیاره دختره:-/

آقایون لطفا درخواست ندید 😠