2777
2789
عنوان

این کاراش ینی چی؟

93 بازدید | 5 پست

دایی و خاله هاش برا عید اومدن شهرشون کل ۴،۵ روزو باهم بودن از من یه سراغی نمیگرف حتی شبا که یکی دوساعت حرف میزنیمم نیم ساعت میومد میگف خستم میخابم بعد میدیم انه 

بعد میاد از گردشاشون میگه عکس خودشو میفرسته میدونه حساسم هی ازشون تعریف میکنه که اینقد دوسشون دارم ، در واقع با اومدنشون منو یادش رفته ، یه دختر خالم داره دو سال ازش کوچیکتره 

خودش خوش و خرمه تا میاد حرف بزنیم کل انرژیمو میگره اونقد که حرصم میده همه حرفاش دوستت دارماش فقط درحد حرفه این کاراش ینی چی که هی میاد میگه با اینکه میدونه بخاطر وقت نزاشتنش ناراحتم؟ چیکار کنم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد اینکه مهموناش رفتن،رفتارت دقیقا مثه الان اون بشه

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
هیچی توم غرورتو له نکن ازش سراغی نگیر خودتو بگیر براش

الان همچینم ولی همین میگه میدونی چقد برام مهمی دوست دارم اینا انگار بهم فحش میده !!! چون برعکس اینارو دیدم 

یا خودش اومده ک مثلا نازمو بخره وسطش میگه من برم پیش خالم فعلا