یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه اصلا..مثلا بری خارج تنهایی میخوای به کی تکیه کنی
به نظرم فقط میتونی باهاش پز بدی بزنی تو دهن فامیل وگرنه قبول نکن😂
برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖.... خدا با منه همیشه💖
زبانت صفره ؟ چطوری حرف میزنین ؟ چطوری فهمیدی چند شخصیتیه ؟ کجایی هست ؟ بعد فامیل کجای زندگی ات هستن چه این همه حرص داری که بزنی دهنشون که چی بشه حالا دو روز حرف بزنن بعدا همه یادشون میره میچسبن به زندگی خودشون فکر کردی مگه چقدر مهم هستی
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...