2777
2789
عنوان

کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست

شما با برنامه کانون پیش برو ....از اول تابستون بخون

مطمعن باش موفق میشی اگه با جون و دل بخونی

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖
عید هیچ کاری نکردم ولی قصد دارم این 3 ماه یازدهمو ول کنم جامع بخونم

سه ماه تابستون؟ یا تا خرداد؟

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور خوب و حضوری برو ، با دانشجو نشاوره نگیر کلاس برو صعفاتو برطرف کن خرخونی 

هزینه مشاور خیلی بالاس

نمیدونم خودم چجور برنامه بریزم که بعدا پشیمون نشم

هزینه مشاور خیلی بالاس نمیدونم خودم چجور برنامه بریزم که بعدا پشیمون نشم

هرچقدر الان سرمایه گذاری کنی بعدن سودشو میبینی 

اگه واقعن توان مالیشو داری مشاور بگیر خصوصن بازه بهمن به بعد بدون مشاور سردرگم میشی

بدون مشاور هم میشه موفق شد ولی سخته باید خودت ارادت خیلییییی قوی باشه 

عید هیچ کاری نکردم ولی قصد دارم این 3 ماه یازدهمو ول کنم جامع بخونم

قصدت اشتباهه این سه ماه یازدهمتو بخون هم معدلت بالا میاد هم یازدهم جمع میشه

الان فقط رو یازدهم تمرکز کن خوب بخون تست بزن ضعفاتو کلاس برو

تابستون دهم و بخون و یه مقداری از دوازدهم