دیدم والا ترسیدم منم سالی یه بار میرم خونه مادر شوهرم یه هفته میمونم دست ب سیاه سفید نمیزنم شاید سفره بندازم در همین حد خواهر شوهرمم اتاقش خالی میکنه میده به ما . خب اخه اینا ناراحتی داره؟؟ تازه خودشون فک میکنم مثل گل باهام برخورد میکنن ولی خیلی تیکه میندازن ، ب نظرم چیز خاصی نبود اینا ک گف یعنی بچه ده ساله و شش ساله خودش باید بره حموم من کاری به اونا ندارم اما خب ب نظرم کار نکردن خونه مادر شوهر جرم نیس
کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگکنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه شما و بچه هاتون مثل زن داداشش اون بنده خدا کثیف باشید و شپش داشته باشید و اتاق خواهرشوهرتو به گند بکشید و باعث بشید بیچاره ازتون شپش بگیره و همیشه درگیر باشید
حالا همین شماها خونه خودتوم کار نمیکنید مگه مردم نوکر شمان هی بزارن جلوتون حداقل درحد خوردنتون کار کنید عروسید ک باشید مادرشوهر که قرار نیس کلفتتون باشه