2777
2789
عنوان

تاپیک زن داداش

457 بازدید | 48 پست

دیدم والا ترسیدم منم سالی یه بار میرم خونه مادر شوهرم یه هفته میمونم دست ب سیاه سفید نمیزنم شاید سفره بندازم در همین حد خواهر شوهرمم اتاقش خالی میکنه میده به ما . خب  اخه اینا ناراحتی داره؟؟ تازه خودشون فک میکنم مثل گل باهام برخورد میکنن  ولی  خیلی تیکه میندازن ،  ب نظرم چیز خاصی نبود اینا ک گف  یعنی بچه ده ساله و شش ساله خودش باید بره حموم  من کاری به اونا ندارم اما خب ب نظرم کار نکردن خونه مادر شوهر جرم نیس 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

یعنی فقط میخوری و میخوابی؟؟

جرم نیست ، ولی زشته به هر حال...

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شما و بچه هاتون مثل زن داداشش اون بنده خدا کثیف باشید و شپش داشته باشید و اتاق خواهرشوهرتو به گند بکشید و باعث بشید بیچاره ازتون شپش بگیره و همیشه درگیر باشید 

آره اشگال داره رفتنت

والا ما که میریم و کار میکنیم، مادرشوهرمون صورتش مچاله میشه، الان نزدیک دو ساله که دیگه نرفتم خونشون بمونم از بس بد رویی دیدم

والا چه مادرشوهری داری...

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
منم ماهی یکبارمیرم کارنمیکنم روزعید هم‌جاریمو خواهرشوهرم ظرف شستن ناراحتن وقتی من هستم‌نیان .با دوتا ...

اگه نیان کی ظرفاتونو بشوره؟😐😐😐😐😐

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤

عزیزم اونا احترامتو دارن چیزی نمیگن

خونه مادرخودتم میری فقط میخوری و میخوابی؟؟؟

زنداداش تونم میره خونه مادرتون دست به سیاه و سفید نمیزنه!!

به هر حال زشته 

نمیگم همه کاراشونو بکنی اما حداقل ظرف شستنی 

مرتب کردنی 

یه کاری رو انجام بدی حداقل خودت معذب نباشی

یعنی فقط میخوری و میخوابی؟؟ جرم نیست ، ولی زشته به هر حال...

نه خرید میکنم براشون هرجا بخوان برن میبرمشون نه کجاش  زشته بعد یک سال میرم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌