2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 103 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوالای آخر رو حتما میپرسم ممنونم 

بعضی مردها اعتقادی به رفت و آمد ندارن و بعضی ها از رفت و آمد زیاد حالت رو به میزنن همه ی این مسائل مهمه و باید زرنگ باشی و توی رفتارش دقیق باشی

ن عزیزم چرا میشه خیلی چیزا فهمید،اولشم ببین ک دیدیش ب دلت میشینه ب قلبت گوش کن،یا اومدن حتی طرز نشست ...

حتما دقت میکنم نکات خیلی خوبیه ممنونم اما قبلا پسره رو دیدم راستش زیاد از قیافش خوشم نیومد اما موقعیت عالی داره، نمیدونم 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
در مورد حجاب ازش بپرس ببین تا چه حد به حجاب اعتقاد داره و چقدر بهت آزادی میده ببین اهل نماز هست یا ...

آها باشه حتما 😢😢

حتما دقت میکنم نکات خیلی خوبیه ممنونم اما قبلا پسره رو دیدم راستش زیاد از قیافش خوشم نیومد اما موقعی ...

من هم اول از قیافه شوهرم خوشم نیومد ولی موقعیتش عالی بود الان جا افتاده شده خیلی خوب شده شرایط زندگیمان هم عالیه هیچ وقت به خاطر قیافه خواستگار رد نکن اشتباهه

حتما دقت میکنم نکات خیلی خوبیه ممنونم اما قبلا پسره رو دیدم راستش زیاد از قیافش خوشم نیومد اما موقعی ...

با دید منفی نرو جلو،بذار بیاد شاید یهو تن صداش یا لحن حرف زدنش یا نگاهش دلتو لرزوند 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگه نظرت مثبته هم همون روز اول جوابا ندی من نامزدم تا ۱٠بار نرفت نیومد جوابا نمثبتا ندادم بهش

50 50 ام نمیدونم حالا بزار از نزدیک ببینمش ببینم چجوریخه

من هم اول از قیافه شوهرم خوشم نیومد ولی موقعیتش عالی بود الان جا افتاده شده خیلی خوب شده شرایط زندگی ...

بله درسته دوستمم همینو میگه اما خداییش موقعیت خوبی داره 

با دید منفی نرو جلو،بذار بیاد شاید یهو تن صداش یا لحن حرف زدنش یا نگاهش دلتو لرزوند 

آره اینم هست شاید 

کجا آشنا شدید عزیزم

برادر همسایمونه یکی دو بار دیدمش اما اونموقع دقت نکردم ببینم دقیقا چه قیافه ای داره 

حالا اگه پسندیدی زود جوابا نده ببین هرجور هستی تو مراسم خواستگاری حاضر شو خودتا تغییر نده 

باشه حتما 

سعی میکنم خود واقعیم باشم